Faber personeelsdiensten

Leerling monteur

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Werk jij niet graag elke dag op dezelfde plek, houd je van uitdaging en denk je in oplossingen?

Als leerling monteur brandpreventie is geen dag hetzelfde. 's ochtends ga je op pad naar je klus en via je werktelefoon zie je wat te doen. De directeur is altijd bereikbaar om je te helpen bij vragen. Als leerling monteur brandbeveiliging, ben je bezig met het brandveilig maken en houden van gebouwen en lever je kwaliteit. Je werkt zowel in de regio als in de rest van het land.

Ervaring in de sector brandbeveiliging is geen vereiste, de wil om te leren én het besef dat je met veiligheid bezig bent is zeker zo belangrijk als eventuele ervaring. Een leerling monteur brandbeveiliging werkt veelal zelfstandig, maar het kan ook voorkomen dat je op sommige projecten samen met een collega werkt. Onze fijne opdrachtgever leidt jou op en zorgt dat jij zelfstandig aan de slag kan.

Dit alles in combinatie met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid kan je zomaar een leuke baan met veel vrijheid in een stabiel en enthousiast team bieden, met prima toekomstperspectieven. Een baan binnen een laagdrempelig bedrijf waarin iedereen even belangrijk is.

Ben jij de kandidaat?
Wij zoeken iemand met een flinke dosis motivatie om van elke dag een mooie dag te maken. Een zekere perfectionistische instelling, het gaat om de veiligheid van grote groepen mensen! Een rijbewijs B is vereist. Het is belangrijk dat je qua betrokkenheid, communicatie en persoonlijkheid in ons team van vakmannen past.

Als leering monteur brandbeveiliging is een bouwkundige achtergrond een pré.

Wil jij graag trots zijn op het werk dat je maakt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij bieden
Als leerling monteur brandpreventie verdien je tussen EUR2.000 en EUR2.750 / maand. Elk jaar heb je recht op 30 vakantiedagen, maak je gebruik van een bedrijfstelefoon en geheel ingerichte bedrijfsauto. Daarnaast wordt je ingewerkt door een ervaren collega en krijg je een opleiding op gebied van materialen en toepassingen. Al met al krijg je veel vrijheid en zelfstandigheid en wordt je onderdeel van een enthousiast team met vakkundige medewerkers.

Als leerling monteur brandbeveiliging word je onderdeel van een hecht team. Hebben we elkaar gevonden dan bieden we je een grote mate van vrijheid, een goede balans tussen werk en privé, en maken we elke maand een prima passend salaris naar je over.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Interesse? Stuur een mailtje naar [stuur een e-mail], een appje of bel naar [klik hier voor het telefoonnummer] . Tot ziens voor een bakkie koffie!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten