Faber personeelsdiensten

Schilder

  • Vacature
  • Fulltime baan
MBO
  • Noord-Brabant
Eindhoven, Nederland
17 mei 2021

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als allround schilder via Faber Personeel begin jij te stralen van de mooiste projecten in regio Oost-Brabant. Je voelt je thuis in het werk bij particulieren of bij co÷peraties. Als ervaren schilder ben je net zo enthousiast over jouw in te zetten kwaliteiten bij het schilderen van hotels, scholen en monumentale panden. Jij word blij van deze mooie projecten en vind het belangrijk om vakwerk te leveren. Jij bent meer dan alleen een schilder die schildert. JIj bent een echte ambachtsman / -vrouw en jij word blij van taken als glaszetten, hout rot etc

Ben jij de kandidaat?
Als schilder heb jij geruime ervaring in het schildersvak.
Voor het bedrijf is het belangrijk dat je niet lang onderweg bent naar je werk. En jij wilt toch ook lekker dicht bij huis aan de slag?

Het is belangrijk dat jij beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer. Je zal voornamelijk met je collega’s aan de slag gaan. Maar het komt ook wel eens voor dat je zelfstandig naar een project gaat.

Veiligheid staat altijd bovenaan en daarom is het belangrijk dat jij een VCA certificaat hebt. Is jouw certificaat verlopen of heb je deze nog niet behaald? Dan biedt Faber Personeel jou de mogelijkheid om deze te behalen.

Wat wij bieden
Herken jij jezelf in bovenstaande tekst? Dan ben jij de schilder waar Faber Personeel naar opzoek mis! Bij Faber Personeel is de beloning conform Schilders CAO en bieden wij jou:
• Een vaste plek voor de lange termijn
• Kans op een vast dienstverband • Pensioenfonds keuze (BPF of Plus- pensioen)
• Mogelijkheid tot vakgerichte opleidingen
• 25 vakantiedagen per jaar
• 8,33% vakantiegeld
• Doorbetaling wettelijke feestdagen

Als lid van onze Faber Familie krijg jij voor ieder gewerkt uur een spaarpunt. Met deze punten spaar je voor leuke cadeaus en/of uitjes.

Waar jij gaat werken
Faber Personeel is dÚ werkgever in de bouw- en schildersbranche waar alles tot in de puntjes geregeld is. We streven er niet naar om de grootste werkgever te zijn maar wel de beste. Wij zorgen ervoor dat jij, als vakman, op de mooiste klussen aan de slag gaat. Wij zoeken samen met jou een baan die echt bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kan uitvoeren. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil je graag meer weten over het werken via Faber Personeel? Solliciteer dan snel!
Voor vragen kun je contact opnemen met accountadviseur Vanessa: [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten