Faber personeelsdiensten

Behanger

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Hang jij als behanger graag de slingers aan de wand? Mooi want dan ben ik op zoek naar jou. Naast je enthousiaste persoonlijkheid hang jij graag de slingers aan de wand als behanger. Ben je een ervaren behanger of kom je net om de hoek kijken? Geen probleem want bij onze Faber Familie is het allemaal mogelijk. Faber personeel waardeert jouw enthousiasme en motivatie en daarom investeren we ook echt in jou. Wil je weten hoe? Lees dan snel verder!

Voor een behangbedrijf in Oost-Brabant ga jij samen met de eigenaar jullie vakwerk laten zien. Je gaat behangen bij particulieren maar ook bij scholen, ziekenhuizen en hotels. Super veel afwisseling dus, hoe gaaf is dat!

Samen met de eigenaar heb je een vast ritueel. S ‘ochtends met een kop koffie de planning van de dag doornemen. Rond een uurtje of 12 schaft en om 4uur Cup a soup tijd. Ja of een kop koffie dat laat ik natuurlijk aan jou over.

Ben jij de kandidaat?
Jij bent de kandidaat als je een behanger bent die zelfstandig uit de voeten kan. Ben je nog niet zo ver? Geen probleem, de eigenaar leert je graag de kneepjes van het vak. Zolang jij maar dagelijks jouw motivatie laat zien aan hem.

Het is belangrijk dat jij een echte Brabander bent. Verder verwachten wij dat jij jouw rijbewijs op zak hebt en een auto die je dagelijks kunt gebruiken.

Wat wij bieden
Wij bieden jou een start salaris tussen de 2500,- en 3500,- bruto per maand. Dit is afhankelijk van hoeveel ervaring jij hebt als behanger. Daarnaast ga je vanaf het moment dat jij de eerste slingers aan de wand hebt gehangen ook pensioen bij Faber personeel opbouwen. Zit jij helemaal op je plek bij onze Faber Familie? Mooi dan zijn wij bereid om jou een vast contract aan te bieden.

Ben jij de ervaren behanger of degene die nog wat ondersteuning nodig heeft? Voor iedereen, dus ook voor jou zijn er velen cursus en/of opleidingsmogelijkheden binnen Faber personeel. Er is natuurlijk de mogelijkheid om een behangcursus te volgen. Maar wil jij je vleugels nog wat ver spreiden naast het behangen? Denk dan eens aan een stuc of spuit cursus.

Vanaf het moment dat jij de slingers aan het ophangen bent ga je spaarpunten opbouwen. Met deze punten spaar je voor leuke cadeaus. Per gewerkt uur ontvang je 1 spaarpunt. Je kunt jouw saldo makkelijk bekijken op je urenportaal. Hier zie je of jij al genoeg punten hebt opgebouwd om bijvoorbeeld dat gereedschap te kiezen dat je al zo lang wilt.

Naast de jaarlijkse kerstborrel met de eigenaar van het bedrijf heb je er natuurlijk ook een met de Faber Familie.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Mooi, bel, app of mail naar:
Lisa [klik hier voor het telefoonnummer]
[stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten