Faber personeelsdiensten

Schilder

  • Vacature
  • Fulltime baan
MBO
  • Noord-Brabant
Breda, Nederland
11 mei 2021

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Word jij als schilder blij van mooie projecten in het grootonderhoud? Wij bieden jou een functie in het grootonderhoud waar ruimte is voor jouw ontwikkeling als vakman/-vrouw!

Bij dit bedrijf werk je in een team van 2 tot 4 schilders op verschillende onderhoudsprojecten. De projecten lopen door heel West-Brabant. Uiteraard voer je de standaard werkzaamheden van een schilder uit, maar wanneer jij ervaring hebt in het uitvoeren van houtrotreparaties of je wilt jezelf hierin ontwikkelen dan zal dit ook één van je taken worden!

Ben jij de kandidaat?
Heb jij kort geleden je schildersdiploma behaald of ben jij al jaren actief als schilder? Bij dit bedrijf is er voor iedereen een plekje vrij! Vanuit de werkplaats kun je meerijden met andere schilders als je niet in het bezit bent van eigen vervoer. Het is dus wel belangrijk dat je zelf vervoer kunt regelen naar de werkplaats.

Wat wij bieden
Naast een leuke baan kun je bij Faber Personeel van nog veel meer voordelen genieten!

Wij bieden je een salaris tussen de EUR 2.350,- en EUR 3.150,- bruto per maand, afhankelijk van het aantal jaar dat jij ervaring hebt als schilder.
Bij ons krijg jij zelf de keuze waar jij je pensioen op wilt bouwen: Stipp of BPF Schilders. Houd jij aan het eind van de maand netto liever wat extra salaris over of spaar jij liever voor een grote pensioenpot?

Wil jij je graag ontwikkelen? Wij bieden je volop mogelijkheden voor cursussen zodat jij nog beter kunt worden in je vak!

Ben jij al bekend met ons spaarpuntensysteem? Met elk gewerkt uur spaar jij punten waar je cadeaus en dagjes weg mee kunt kopen!

Extraatje bijverdienen? Breng ons in contact met de timmermannen, schilders en metselaars uit jouw omgeving en verdien een bonus van EUR 250,- (per persoon!) als wij deze kandidaten daadwerkelijk aan het werk kunnen zetten!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Nieuwsgierig geworden? Bel, mail of app Kimberly voor meer informatie. Solliciteer en we maken zo snel mogelijk een afspraak om kennis te maken! [stuur een e-mail] | [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten