Faber personeelsdiensten

Schilder

  • Vacature
  • Fulltime baan
MBO
  • Noord-Brabant
Breda, Nederland
15 mei 2021

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Je gaat als schilder bij een familiebedrijf aan de slag dat veel waarde hecht aan werkplezier en ontwikkeling. Bij dit bedrijf vervul je de rol van schilder zo allround mogelijk: je schildert, doet houtrot reparaties, zet glas en voert soms zelfs beton reparaties uit. De projecten lopen door heel West-Brabant. Uiteraard wordt er rekening mee gehouden dat je zo dicht mogelijk bij je woonplaats kunt werken.

Wanneer je het bedrijf goed hebt leren kennen, krijg je de kans je door te ontwikkelen tot meewerkend voorman. Naast je allround schilderwerkzaamheden, ga je een team aansturen van 5 tot 8 schilders.

Ben jij de kandidaat?
Uiteraard zou het erg goed uitkomen, dat je ook de ambitie hebt om door te groeien tot meewerkend voorman. Om deze groei te kunnen maken, is het belangrijk dat je een aantal jaar ervaring hebt als allround schilder. Gezien de flexibiliteit in werklocaties is het belangrijk om een rijbewijs te hebben.

Geen ambitie om door te groeien tot meewerkend voorman, maar lijkt het je wel een heel tof bedrijf? Niet getreurd! Voor vakvolwassen schilders is er bij dit bedrijf altijd plaats!

Wat wij bieden
Klaar voor deze mooie stap? Faber Personeel heeft jou nog veel meer voordelen te bieden!

Wij bieden jou een salaris tussen de EUR 2.800,- en EUR 3.400,-, afhankelijk van het aantal jaar ervaring dat jij hebt als schilder. Uiteraard maak jij een mooie salarisstap, als jij doorgroeit naar de meewerkend voorman functie. Dit zullen we in overleg met jou afstemmen.

Bij ons maak jij zelf de keuze waar jij graag je pensioen op wilt bouwen: STIPP of BPF Schilders.

Wil jij nog cursussen volgen om je vak nog beter uit te kunnen voeren? Dat kan! Met ons ruime aanbod aan cursussen. Zit de cursus die jij wilt volgen niet bij ons aanbod? Dan zullen wij ons best doen deze cursus alsnog mogelijk voor jou te maken!

Vind jij naast ontwikkeling ook zekerheid erg belangrijk? Wanneer jij je plek hebt gevonden en het bedrijf tevreden over jou is, kunnen we jou binnen een jaar al een vast contract aanbieden!

Sparen voor cadeaus en dagjes weg? Dat kan met ons spaarprogramma! Voor ieder gewerkt uur ontvang je spaarpunten.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ik zou graag kennis met jou willen maken! Solliciteer, mail, bel of app en we maken zo snel mogelijk een afspraak. [stuur een e-mail] | [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten