Faber personeelsdiensten

Schilder

  • Vacature
  • Fulltime baan
MBO
  • Noord-Brabant
Tilburg, Nederland
17 mei 2021

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Het meest diverse schilderwerk! De ene dag sta jij als schilder in een sportschool te schilderen en de volgende dag in een tandartsenpraktijk.

In een team van verschillende schilders voer jij onderhoudswerkzaamheden uit in gebied West-Brabant. Je schildert bedrijfspanden en bij zorginstellingen, maar ook particulierwerk komt zo nu en dan voor. Je gaat werken bij een wat kleiner bedrijf dat bestaat uit ongeveer 15 enthousiaste schilders. Ervaring met houtrot en behangen? Dan zullen ook deze werkzaamheden in jouw takenpakket voorkomen!

Ben jij de kandidaat?
Om goed in dit team aan de slag te kunnen, is minimaal 2 jaar ervaring als schilder belangrijk. Vanaf de werkplaats kun je meerijden naar de werklocatie. Het is dus wel belangrijk dat je zelf vervoer hebt om bij de werkplaats te komen.

Wat wij bieden
Geniet van de voordelen van werken bij Faber Personeel!

Wij willen jou graag een salaris bieden tussen de EUR 2.360,- en EUR 3.100,-. De hoogte van het salaris hangt af van het aantal jaar dat jij ervaring hebt als schilder. Netto extra salaris overhouden of spaar jij liever voor een grote pensioenpot? Kies zelf waar jij graag je pensioen wilt opbouwen: STIPP of BPF Schilders.

Wil jij je graag verder ontwikkelen? Bij ons kunnen je kiezen uit verschillende cursussen die je kunt volgen om nog een betere schilder van jou te maken!

Al van ons spaarsysteem gehoord? Met elk gewerkt uur kun jij bij Faber Personeel sparen voor leuke cadeaus en dagjes weg!

Wil jij graag een extraatje bijverdienen? Stuur dan alle schilders, timmermannen en metselaars die jij kent naar ons toe! Dan jij kun jij namelijk een bonus van EUR 250,- verdienen (per persoon!)

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Binnenkort een kop koffie drinken? Solliciteer!
Meer informatie? Bel, mail of app: [stuur een e-mail] | [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten