Faber personeelsdiensten

Schilder

  • Vacature
  • Fulltime baan
MBO
  • Noord-Brabant
Tilburg, Nederland
15 mei 2021

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Op zoek naar bijzonder schilderwerk? Wij bieden jou als schilder de mogelijkheid de mooiste woningen van West-Brabant te schilderen!

Je voert diverse schilderwerkzaamheden uit aan woningen in het hogere segment. Dit kunnen zowel onderhoudsprojecten als unieke nieuwbouwwoningen zijn. Kwaliteit staat boven snelheid en daarom krijg je alle tijd om jouw kwaliteiten als schilder in de strijd te gooien.

Je gaat aan de slag met een vaste collega. Dit kan iemand zijn die al jaren schilder is, maar dit kan ook een leerling zijn. Het is maar net waar jij het meeste plezier uithaalt: het ontwikkelen van nieuw schildertalent of de volledige focus op het schilderwerk.

Ben jij de kandidaat?
Jij hebt een afgeronde schildersopleiding en een aantal jaar ervaring als schilder in de particuliere sector. Met jouw ervaring in de particuliere sector weet je hoe belangrijk het is om goed met bewoners om te kunnen gaan.

Wat wij bieden
Klaar voor dit mooie schilderwerk? Bij Faber Personeel kun jij van nog veel meer voordelen genieten!

Wij bieden jou een salaris tussen de EUR 2.700,- en EUR 3.500,- bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring als schilder. Jij maakt zelf de keuze bij welk pensioenfonds je graag je pensioen wilt opbouwen: Stipp of BPF Schilders. Vind jij een grote pensioenpot heel belangrijk of hou je het liefst netto zoveel mogelijk over van jouw salaris?

Is zekerheid op de korte termijn mogelijk? Jazeker! Zodra jij helemaal op je plek zit, kunnen we jou binnen een jaar al een vast contract aanbieden!
Vind jij daarnaast ontwikkeling ook erg belangrijk? Wij hebben een breed pakket aan cursussen die je kunt volgen. Heb je zelf een cursus in gedachte die wij niet aanbieden? We kijken graag naar de mogelijkheden om dit alsnog mogelijk te maken voor jou.

Zodra je bij ons aan de slag gaat, kun je ook gebruik maken van ons spaarpuntensysteem. Hiermee kun je sparen voor leuke en handige cadeaus en dagjes weg!

Extraatje bijverdienen? Wanneer jij een schilder, timmerman of metselaar met ons in contact brengt, kun jij een bonus verdienen van EUR 250,- (per persoon!)

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben je enthousiast geworden? Laten we binnenkort een kop koffie drinken! Bel, mail of app naar Kimberly om een afspraak te maken. [stuur een e-mail] | [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten