Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Schilder jij het liefst bij particulieren thuis, maar ben jij nog op zoek naar een bedrijf waar jij je helemaal thuis voelt? Faber Personeel biedt jou een schilders functie bij een bedrijf dat aandacht heeft voor jou en jouw werkplezier!

Je voert in deze functie diverse onderhoudswerkzaamheden uit bij particulieren thuis. Dit doe je in een team van gedreven collega’s: kwaliteit staat voorop!
Dagelijks voer jij binnen- en buitenschilderwerk uit. Daarnaast komt ook het repareren van houtrot, behangen en zelfs decoratieve wandafwerking voor. Nog niet zoveel ervaring met deze specifieke werkzaamheden? Geen probleem! Bij ons krijg je de mogelijkheid je hierin te ontwikkelen door het volgen van een cursus of opleiding.

Ben jij de kandidaat?
Heb jij al ervaring als schilder in het particuliere schilderwerk? Helemaal top! Heb jij vooral ervaring in het grootonderhoud of nieuwbouw? Bel of mail dan even voor de mogelijkheden. Om deze functie zo goed mogelijk uit te kunnen voeren is een schildersdiploma belangrijk, zodat je de techniek achter het schilderen kent.

Wat wij bieden
Ben je benieuwd welke voordelen Faber Personeel jou als schilder nog meer allemaal kan bieden?

Wij bieden jou een salaris tussen de EUR 2.500,- en EUR 3.500,- bruto per maand, afhankelijk van het aantal jaar ervaring dat jij hebt als schilder.
Vind jij het belangrijk om netto zoveel mogelijk salaris over te houden of spaar jij liever voor een grote pensioenpot? Maak zelf de keuze of jij bij Stipp of BPF Schilders je pensioen op wilt bouwen!

Klaar voor zekerheid? Als jij het naar je zin hebt bij dit bedrijf en zij zijn ook blij met jou, dan kunnen we je binnen een jaar al een vast contract aanbieden bij Faber Personeel!

Heb je al van ons spaarsysteem gehoord? Met elk gewerkt uur kun jij bij Faber Personeel sparen voor leuke cadeaus en dagjes weg!

Wil jij graag een extraatje bijverdienen? Stuur dan alle schilders, timmermannen en metselaars die jij kent naar ons toe! Dan jij kun jij namelijk een bonus van EUR 250,- verdienen (per persoon!).

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ik kom graag met jou in contact! Solliciteer, bel, mail of app naar Kimberly om zo snel mogelijk een afspraak te maken of voor meer informatie. [stuur een e-mail] | [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten