Faber personeelsdiensten

Glaszetter

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Voor een onderhoudsbedrijf zijn wij opzoek naar een glaszetter. Als glaszetter ga je zelfstandig of samen op pad om bijvoorbeeld bij particulieren ramen te vervangen voor zuinige varianten of ruiten plaatst bij nieuwbouwwoningen. Als glaszetter monteer je verschillende glasconstructies en gebruikt daarbij verschillende beglazingssystemen. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om jezelf als glaszetter verder te ontwikkelen.

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan als glaszetter én heb je relevante werkervaring. Verder is eigen vervoer een pré, evenals een VCA-certificaat (deze is via ons te behalen).

Wat wij bieden
Als glaszetter van Faber word jij verloond conform de Schilders CAO. Concreet wil dit zeggen dat jij tussen de EUR2.500 en EUR2.950 per maand betaald zal krijgen, afhankelijk van jouw ervaring. Daarnaast bouw je vanaf dag 1 pensioen op. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat jij je kan blijven ontwikkelen als je dat wil, daarom mag je bij Faber vakgerichte cursussen volgen.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar Koen van Casteren [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten