Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging mutatie timmerman, waarbij je elke dag met plezier naar jouw droombaan toe gaat? Wij bij Faber Personeel helpen je graag verder met het vinden van die droombaan, waarbij jij je ei kwijt kan! Lees snel verder, want deze leuke baan komt wellicht al aardig voor jou in de buurt. Zet jij dat stapje extra met jouw vakmanschap? Dan doen wij dat ook!

Als mutatie timmerman ga jij elke dag op pad met jouw goed gevulde werkbus. Je begint je dag met een kop koffie op de zaak en daarbij maak je uiteraard een praatje met jouw collega’s. Als je je werkbonnen hebt ontvangen, ga jij op pad om de woningen weer op te knappen. Vandaag begin je met een klus in een leegstaande woning. Jij bent in deze woning verantwoordelijk voor het plaatsen van de nieuwe keuken. Vergeet tussendoor ook zeker niet om je lunch te nuttigen, want met een goed gevulde maag gaat natuurlijk alles beter.

Als de keuken is geplaatst binnen de daarvoor ingeplande tijd, ga je door naar de volgende klus. Een deur bij een bewoond huis zit niet goed en aan jou de taak deze weer recht te hangen. Ook zitten er een aantal plintjes los en gaat het slot stroef open. Jij zorgt ervoor dat alles weer op zijn plek zit en de deur weer naar behoren open en dicht kan. De bewoner van het huurhuis is weer blij en jij stapt dan ook met een tevreden gevoel de deur uit. Tot slot rij je nog even naar de zaak om jouw urenbriefjes in te leveren en dan zit jouw werkdag er alweer op. Wat gaat de tijd snel hé als je het naar je zin hebt!

Ben jij de kandidaat?
Dan heb je minimaal 3 jaar ervaring als timmerman in het mutatieonderhoud dit, omdat je alleen op pad gaat met jouw werkbus dus enige ervaring is nodig. Jij bent in het bezit van een rijbewijs en jij hebt een geldig VCA certificaat in de pocket. Zelfstandig werken vind jij geen probleem en tevens heb je geen moeite om opdrachtgevers en huurders te woord te staan. Jij bent dus communicatief sterk. Kortom jij houdt van leuk, dankbaar en afwisselend werk. Je bent dus een echte vakman in hart en nieren.

Wat wij bieden
Naast dat wij dingen van jou vragen, krijg jij natuurlijk ook een hele boel van ons!

We beginnen met het salaris, deze is uiteraard conform cao en zal tussen de EUR2400 en de EUR3000 euro bruto per maand liggen. Wij snappen dat je misschien denkt; waarom zetten jullie bij Faber personeel zo’n breed salarisrange neer? Dit is omdat wij natuurlijk ook kijken naar jouw ervaring als mutatie timmerman en waar je vandaan komt. Dit gaan wij uiteraard samen met jou bespreken. Ook zorgen wij ervoor dat jij later op je oude dag er warmpjes bij kan zitten, want vanaf dag één ontvang jij een pensioen naar keuze; BPF pensioen of een STIPP plus pensioen. Wij kijken samen wat bij jou past.

Naast een goed salaris, een pensioen en uiteraard vakantie dagen (allemaal conform cao), snappen wij dat je meer wilt en dat kan ook bij ons. Zo kun jij cursussen en opleidingen volgen die ervoor zorgen dat je nog beter wordt in je vak. Ook jouw harde werken wordt beloond, want met elke gewerkt uur spaar jij punten. Het zogeheten Faber Personeel spaarprogramma. Deze punten kun jij inwisselen voor gereedschap, uitjes of andere leuke dingen. Aan jou de keus!

Waar jij gaat werken
Jij komt te werken bij een middelgroot vastgoed onderhoudsbedrijf in de regio Rotterdam, hun werk ligt dan ook in deze regio. Bij dit bedrijf hangt een familiare sfeer en zijn ze absoluut niet vies van een lolletje op zijn tijd. Ook heerst er een echte “niet lullen, maar poesten” mentaliteit, dus hard werken wordt zeker gewaardeerd. Binnen dit bedrijf kan en mag veel, maar dit is wel gebaseerd op eerlijke en open communicatie. Eerlijkheid duurt uiteindelijk het langst.

Meer weten?
Maakt jouw mutatie timmermannen hart een sprongetje bij het lezen van deze vacature en zie jij jezelf al in de werkbus naar verschillende woningen gaan? Neem dan contact op met Rowena Loeve. Zij helpt jou graag met het vinden van de droombaan waar jij je ei kwijt kan. Stuur een email met jouw cv naar [stuur een e-mail] of geef je telefoon een slinger en bel naar [klik hier voor het telefoonnummer] !
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten