Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij een representatieve schilder die trots is op zijn vak? Graag zijn handen uit de mouwen steekt en ook nog eens woonachtig is in of rondom Hoogezand? Stop dan met zoeken want wij, Faber, bieden jou de perfecte baan.
Werk jij als schilder liever in de nieuwbouw, renovatie of ben jij de schilder die werkt aan een monumentaal pand? Wat jij als schilder ook wilt bij Faber helpen wij je graag om dit te realiseren. Jij bent onze specialist, wij zijn jouw schakel.

Ben jij de kandidaat?
Ben jij een communicatief vaardige schilder met oog voor detail? Ben jij een harde werker die netjes te werk gaat?

Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij namelijk op zoek naar een schilder die liefde voor het schildersvak heeft, iemand die weet wat doorwerken is, maar ook wel van een lolletje houdt. Kwaliteit staat hoog bij jou in het vaandel. Je gaat pas tevreden naar huis als de klant tevreden is.

Jij bent niet alleen een schilder met passie voor het vak, je vindt het ook leuk om met mensen te werken. Zoals aangegeven werk je veel bij mensen thuis, waardoor je niet alleen met jouw collega's, maar ook met klanten contact hebt.

Wat wij bieden
Wij bieden een afwisselende baan waarin je zowel zelfstandig als in een team gaat werken. Dit kan op een divers aantal mooie klussen. Zowel nieuwbouw, renovatie als onderhoudswerkzaamheden. Wij hechten vooral waarde aan werkervaring en motivatie. Heb je daarbij ook een schildersopleiding dan is dit mooi meegenomen.

Faber waardeert jouw vakmanschap! Wij bieden jou als schilder het hele jaar door werk met een salaris tussen de EUR 1.950 en EUR 3.250 bruto per maand afhankelijk van het aantal jaar ervaring. Hiernaast bouw je voor ieder gewerkt uur spaarpunten op waarmee je leuke cadeaus kan uitzoeken in onze Fabershop. Bij goed functioneren maak je kans op een vast contract. Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met behulp van trainingen. Daarnaast heb jij de keuze bij welk pensioenfonds je jouw pensioen gaat opbouwen. Klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als specialist waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber familie!

Waar jij gaat werken

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar Koen van Casteren [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten