Faber personeelsdiensten

Schilder

  • Vacature
  • Fulltime baan
MBO
  • Noord-Brabant
Sint-Oedenrode, Nederland
17 mei 2021

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij een schilder die allround inzetbaar is? Wil jij vanaf dag 1 pensioen opbouwen? Heb je behoefte aan een vast contract? Dit kan allemaal bij onze Faber familie! Wij waarderen jouw vakmanschap en streven ernaar om de beste werkgever te zijn.

Voor ‘het’ schildersbedrijf in Oost-Brabant ben ik op zoek naar een schilder die van aanpakken weet. Het is belangrijk dat je allround inzetbaar bent. Denk hierbij aan de volgende werkzaamheden:
  • Spuiten
  • Afkitten
  • Behangen
  • Glas zetten
  • Handmatig Texen
  • Houtrotreparaties

Je moet het leuk vinden om met mensen te werken want jij gaat aan de slag met je gemotiveerde collega’s. Maar natuurlijk zal je ook wel eens een kop koffie drinken met de klanten waar je op dat moment jouw vakmanschap laat zien.

Ben jij de kandidaat?
Jij bent de schilder waar Faber personeel naar op zoek is als jij ervaring hebt met bovenstaande werkzaamheden. Daarnaast is het ook belangrijk dat jij in Oost-Brabant woont. Voor het bedrijf is het belangrijk dat je niet lang onderweg bent naar je werk. En jij wilt toch ook lekker dicht bij huis aan de slag? Het kan wel eens zo zijn dat jij in je eentje aan de slag gaat bij een project. Daarom is het belangrijk dat jij eigen vervoer hebt.

Wat wij bieden
Faber personeel biedt jou een startsalaris tussen de 2500,- en 3500,- bruto per maand. Dit is afhankelijk van jouw ervaring. Daarnaast ga je vanaf dag 1 pensioen opbouwen. Je hebt keuze uit het Stipp of Bpf pensioen. Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Ik zal precies aan je uitleggen wat de verschillen zijn tussen de pensioenfondsen. Kan je mij er ook van overtuigen dat je een echte vakman bent ? Dan is Faber personeel zeker bereid om jou een vast contract aan te bieden!

Het belangrijkste voor Faber personeel is dat jij op je plek zit bij ons en het bedrijf waar je werkt. Ben jij blij dan zijn wij dat ook! Daarom geven wij jou de mogelijkheid om jaarlijks trainingen en/of cursussen te volgen. Denk bijvoorbeeld aan een houtrot of spuitcursus. Of wat denk je van een cursus hoogwerker? Alles is mogelijk zolang je het maar bij ons aangeeft.

Bij Faber doe je ook mee aan een spaarpunten systeem. Per gewerkt uur bouw jij punten op. Met deze spaarpunten spaar je voor leuke cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan dat gereedschap dat je al op je verlanglijstje hebt staan maar nog niet hebt aangeschaft.

Elk jaar krijg jij een kerstpakket. En zodra het weer kan organiseren we jaarlijks een barbecue met natuurlijk de bijbehorende borrel!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.
Lisa Peters
[klik hier voor het telefoonnummer]
[stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten