Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Van voorwerk tot sauzen en van houtrot tot lakken, als schilder van het grootschalige onderhoud doe jij verschillende werkzaamheden. Of je nu huizenblokken aan het opknappen bent, of een school, met een team collega´s werk jij aan grote projecten. Snel en goed werken staat voorop, evenals gezelligheid. Want met zoveel leuke collega´s om je heen, kan het niet anders dan gezellig worden!

Ben jij de kandidaat?
Jij bent de ideale kandidaat voor de functie van schilder als jij minimaal 3 jaar ervaring hebt als schilder, bij voorkeur in het grootschalige onderhoud. Een opleiding tot schilder is een pré, evenals VCA (die kun je ook via ons halen). Jij hebt bij voorkeur eigen vervoer, maar indien dit niet het geval is ben je wel bereid gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Wat wij bieden
Als schilder in het grootschalig onderhoud verdien je bij Faber een salaris tussen de EUR 2.300,- en EUR 3.500,- bruto per maand, dat is conform de schilders CAO. Je mag zelf kiezen welk pensioen je bij ons wilt en hebt daarbij de keus uit Stipp en het BPF pensioen. Wij vinden het belangrijk dat jij je als schilder kunt blijven ontwikkelen als je dat wilt, zodat jij voor de rest van je leven kunt blijven doen wat je leuk vind. Daarom bieden wij 2 cursussen per jaar aan én kun je bij Faber een vast contract krijgen bij goed functioneren.

Verder betekent werken voor Faber ook deelname aan hét Faber spaarprogramma. Hierbij kun je sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Ieder gewerkt uur levert een spaarpunt op en in veel gevallen wordt het aantal verdiende punten van een maand ook nog een verdubbeld. Dan schiet het sparen wel op! Je hoeft echter niet voor alle uitjes te sparen, wij organiseren iedere zomer een gezellige barbecue en met Kerst een lekker stamppotbuffet.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij nieuwsgierig en enthousiast geworden over de mogelijkheden bij Faber? Solliciteer dan snel op deze functie! Voor vragen kun je contact opnemen met Willem van de Louw – [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten