Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als schilder in de particuliere sector werk jij samen met jouw collega's aan mooie projecten, vaak in de omgeving. Hoe jouw werk er echter precies uit ziet, of je inderdaad in de omgeving werkt, en met hoeveel collega's, dat heb je bij ons zelf in de hand. Met ons uitgebreide netwerk kunnen wij jou aan een baan als schilder helpen die bij jou past, en aan al jouw wensen voldoet.

Ben jij de kandidaat?
Dan heb jij ervaring als schilder of heb je de opleiding tot schilder gevolgd. Rijbewijs, cursussen en VCA zijn allemaal mooi meegenomen, maar het belangrijkste is dat jij (goed) kan schilderen. Des te meer ervaring je hebt als schilder, en des te meer jij hebt of kan naast het schilderen, des te meer keus hebben wij.

Wat wij bieden
Dus je kan schilderen en je bent op zoek naar een (nieuwe) baan? Dan kunnen wij jou een salaris tussen EUR 2.300,- en EUR 3.500,- bruto per maand aanbieden, afhankelijk van jouw ervaring als schilder. Daarnaast kun je kiezen uit zowel het Stipp als het BPF pensioen voor schilders én mag je ieder jaar een cursus volgen om jezelf nog beter te ontwikkelen. Daardoor kun je je bepaalde vaardigheden verbeteren, maar ook nieuwe vaardigheden aanleren. Bij ieder uur dat je werkt voor Faber spaar je daarnaast punten in ons spaarprogramma. Met die punten kun je leuke cadeaus, gereedschap of uitjes aanschaffen.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij nieuwsgierig en enthousiast geworden over de mogelijkheden bij Faber? Solliciteer dan snel op deze functie! Voor vragen kun je contact opnemen met Willem van de Louw – [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten