Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Welke werkzaamheden je gaat verrichten, dat is aan jou! Wij hebben de gaafste projecten in Overijssel. Kortom wat jij als timmerman ook zoekt, bij Faber ben je aan het goede adres. Wil je graag aan de slag bij een modern en vooruitstrevend bouwbedrijf, werk je gaat aan uitdagende projecten, heb jij passie voor het vak? Werk je graag dichtbij huis? Wat jij wilt, hebben wij.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Je start je werkdag met het doornemen van de werkbonnen op de Ipad, waarna je met de bus van het bedrijf langs gaat bij diverse woningen. Werkzaamheden die je kan verwachten zijn o.a. het oplossen en opsporen van een lekkage, afhangen van een deur, repareren van een gebroken tegel, etc. je hebt veel contact met de bewoners, daarnaast zijn de werkzaamheden zeer divers wat het werk afwisselend en uitdagend maakt!

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij een timmerman die graag afwisselend en dichtbij huis werkt? dan is dit de baan voor jou! Voor deze functie is het belangrijk dat je aantoonbare werkervaring als timmerman hebt en het bezit bent van een rijbewijs.

Wat wij bieden
Als timmerman verlonen we jou conform de Bouw CAO dit betekent voor je comform functiegroep D wordt ingeschaald en standaard mee gaat met initiele loonsverhogingen. Dus meestal tussen de EUR 2.700 en EUR 3.000 per 4 weken. Daarnaast bouw je vanaf dag één BPF pensioen op.
Ook heb je bij Faber de keuze voor het TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%).
Uiteraard heb je 25 vakantiedagen, 20 ATV dagen, 3 kort verzuim dagen en 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.

Daarnaast bieden wij jou 2 opleidingen per jaar aan en spaar jij als timmerman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer.
Waarom? Wij vinden belangrijk dat jij je thuis voelt in je vak.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben je enthousiast geworden? neem dan contact op met Bas IJsinga! Tel: [klik hier voor het telefoonnummer] of email naar [stuur een e-mail]. Je mag ook binnenlopen bij ons kantoor aan de Ambachtstraat 11 in Rijssen, de koffie staat voor je klaar.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten