Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij een timmerman of installateur die graag elke dag wat anders wil doen? Dan is dit de baan die je zoekt! Wij zijn per direct opzoek naar een timmerman / installateur die verschillende werkzaamheden gaat uitvoeren voor de woningbouwvereniging. Hierbij kun je denken aan, repareren van brandschades, opsporen en oplossen van een lekkage, plaatsen van een nieuwe stopcontacten. In deze functie krijg je een eigen bus voorzien van alle gereedschappen en materialen om alle bonnen die binnen komen af te werken. Het werkgebied is beperkt, waardoor je nooit ver van huis bent!

Ben jij de kandidaat?
Dan hou je van afwisseling in je werk en werk je graag dichtbij huis. In het deze functie is het belangrijk dat je aantoonbare werkervaring hebt als timmerman of installateur. Daarnaast is het handig als je in de omgeving van Zutphen woonachtig bent.

Wat wij bieden
Een uitdagende en afwisselde baan als timmerman / installateur, waar je conform het bouw cao wordt beloond. Dit betekend een salaris tussen de EUR2.700 en EUR3.000, afhankelijk van de werkervaring. Vanaf je eerste werkdag bouw je BPF bouwpensioen op en maak je gebruik van het tijd spaar fonds. Bij Faber vinden we het belangrijk dat je de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen, daarom krijg je gedurende je loopbaan de mogelijkheid om 2 opleidingen per jaar op de kosten van Faber te volgen!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben je enthousiast geworden? neem dan contact op met Bas IJsinga! Tel: [klik hier voor het telefoonnummer] of email naar [stuur een e-mail]. Je mag ook binnenlopen bij ons kantoor aan de Ambachtstraat 11 in Rijssen, de koffie staat voor je klaar.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten