Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Van voorwerk tot sauzen en van houtrot tot lakken, als schilder doe jij verschillende werkzaamheden. Of je nu liever particulier werk doet, of grote huizenblokken opknapt; met een groot of klein team collega´s; bij Faber kan het allemaal.

Hoe ziet een werkdag eruit?
Daar gaan we samen naar kijken. Wat heb je in het verleden gedaan? Waar word je blij van? Wat kan je goed, en wat wil je leren? Wij vinden het belangrijk dat jij iedere dag met plezier naar je werk gaat, dus jij kiest hoe jouw dagen gevuld worden.

Ben jij de kandidaat?
Jij bent de ideale kandidaat voor de functie van schilder als jij minimaal 3 jaar ervaring hebt als schilder. Een opleiding tot schilder is een pré, evenals VCA (die kun je ook via ons halen). Jij hebt bij voorkeur eigen vervoer, maar indien dit niet het geval is ben je wel bereid gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Wat wij bieden
Als schilder bij Faber verdien je een salaris tussen de EUR2.300,- en EUR3.500,- bruto per maand, dat is conform de schilders CAO. Je mag zelf kiezen welk pensioen je bij ons wilt en hebt daarbij de keus uit Stipp en het BPF pensioen. Wij vinden het belangrijk dat jij je als schilder kunt blijven ontwikkelen als je dat wilt, zodat jij voor de rest van je leven kunt blijven doen wat je leuk vind. Daarom bieden wij 2 cursussen per jaar aan én kun je bij Faber een vast contract krijgen bij goed functioneren.

Verder betekent werken voor Faber ook deelname aan hét Faber spaarprogramma. Hierbij kun je sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Ieder gewerkt uur levert een spaarpunt op en in veel gevallen wordt het aantal verdiende punten van een maand ook nog een verdubbeld. Dan schiet het sparen wel op! Je hoeft echter niet voor alle uitjes te sparen, wij organiseren iedere zomer een gezellige barbecue en met Kerst een lekker stamppotbuffet.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij nieuwsgierig en enthousiast geworden over de mogelijkheden bij Faber? Solliciteer dan snel op deze functie! Voor vragen kun je contact opnemen met Willem van de Louw – [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten