Faber personeelsdiensten

Schilder

  • Vacature
  • Fulltime baan
MBO
  • Noord-Brabant
Gemert, Nederland
13 mei 2021

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen

Ben jij een schilder die staat te springen om bij de mooiste onderhoudsprojecten in Oost-Brabant aan de slag te gaan ? Wil je zekerheid hebben in het werk wat je doet? Wil je ook vanaf dag 1 pensioen opbouwen?
Kom dan werken bij Faber personeel, wij ontvangen jou graag bij onze Faber familie! Faber personeel waardeert jouw vakmanschap en biedt jou het hele jaar door werk als schilder. Klinkt goed toch?

Voor een klein schildersbedrijf in Oost-Brabant ben ik op zoek naar een schilder die zelfstandig aan de slag wil bij de mooiste onderhoudsprojecten in de particuliere sector. Naast het contact dat je hebt met je collega’s moet je het ook leuk vinden om een bakkie te doen met de klant waar je op dat moment jouw vakmanschap laat zien.

Vanuit huis rijd je gelijk door naar de klus. Daar doe je eerst een bak koffie met je collega om de planning van de dag door te nemen. Wie gaat wat doen? Je vult elkaar namelijk aan en na een tijdje weet je hoe je het beste elkaar kunt aanvullen in jullie vakmanschap. Rond een uurtje of 12 is het natuurlijk tijd voor de schaft. En naarmate de dag vordert is de kans groot dat de klant nog een babbeltje wil maken met een kop koffie.

Ben jij de kandidaat?
Voor deze functie is Faber personeel op zoek naar iemand die op zijn minst twee jaar ervaring heeft als schilder in de particuliere sector. Je gaat namelijk met je collega aan de slag maar het kan ook wel eens voorkomen dat je zelfstandig naar een klus gaat.

Het is belangrijk dat je in Oost-Brabant woont. Je rijbewijs en eigen vervoer is ook een must omdat je dus wel eens zelfstandig aan de slag gaat.

Ben je nog steeds enthousiast ? Kijk snel wat we te bieden hebben met onze Faber Familie!

Wat wij bieden
Je ontvangt een startsalaris vanaf 2650,- bruto per maand. Dit is op basis van 37,5 uur per week en 2 jaar ervaring als schilder. Jouw salaris kan oplopen naar 3000,- bruto per maand. Dit is afhankelijk van hoeveel ervaring jij hebt.

Verder bouw je vanaf dag 1 pensioen op. Je hebt keuze uit het Stipp of Bpf pensioen. Kan je ons er van overtuigen dat jij een echte vakman bent? Dan zijn wij zeker bereid om jou een vast contract bij Faber Personeel aan te bieden!

Wij vinden het belangrijk dat jij de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen binnen Faber personeel. Het is jaarlijks mogelijk om trainingen en/of cursussen te volgen. Waar wil jij jezelf nog graag in ontwikkelen? Denk daar maar eens over na want de keuze is reuze!

Per gewerkt uur bouw jij Faber spaarpunten op. Met deze punten spaar je voor leuke cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan gereedschap of dat leuke uitje. Verder ontvang je leuke Faber gadgets zoals een muts of gereedschapstas. En niet te vergeten het jaarlijkse kerstpakket.

Tenslotte maken we er een groot feestje van met z’n allen zodra het weer kan!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel! Voor vragen kan je contact opnemen met accountadviseur Lisa:
[klik hier voor het telefoonnummer]
[stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten