Faber personeelsdiensten

Glaszetter

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Voor een bouw- en onderhoudsbedrijf zijn wij opzoek naar een glaszetter! Als glaszetter ga je zelfstandig of samen op pad om bijvoorbeeld bij particulieren ramen te vervangen voor zuinige varianten of ruiten plaatst bij nieuwbouwwoningen. Als glaszetter monteer je verschillende glasconstructies en gebruikt daarbij verschillende beglazingssystemen. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om jezelf als glaszetter verder te ontwikkelen.

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan als glaszetter én heb je relevante werkervaring. Verder is eigen vervoer een pré, evenals een VCA-certificaat (deze is ook via ons te behalen).

Wat wij bieden
Als glaszetter van Faber word jij verloond conform de Bouw CAO. Concreet wil dit zeggen dat jij tussen de EUR2.500 en EUR2.950 per maand betaald zal krijgen, afhankelijk van jouw ervaring. Daarnaast bouw je vanaf dag 1 pensioen op en heb je de keus voor TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%). Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat jij je kan blijven ontwikkelen als je dat wil, daarom mag je bij Faber vakgerichte cursussen volgen.

Omdat inspanning niet zonder ontspanning kan, krijg je bij Faber 25 vakantiedagen, 20 ATV dagen en 3 kort verzuimdagen.
Daarnaast spaar jij als glaszetter bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Heb je interesse in bovenstaande functie als glaszetter, en wil je onder het genot van een kopje koffie kijken of dit bij je past? Dan ben je van harte welkom op onze vestiging in Velp. Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Leonie Holweg – [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten