Faber personeelsdiensten

Meewerkend Voorman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Heb jij op de bouw graag de touwtjes in handen? Ben je een geboren leider en zet je graag de lijnen uit? Dan ben ik op zoek naar jou!

Door jouw werk wordt het project op de juiste manier uitgevoerd. Je collega's weten wat er van ze verwacht wordt en de kwaliteit is goed. Als meewerkend voorman ben jij de niet te missen schakel op het project. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de uitvoering, je bent het eerste aanspreekpunt van je collega's, je coördineert, organiseert en controleert. Je draagt er zorg voor dat de maximale kwaliteit wordt geleverd. Maar je werkt natuurlijk zelf ook keihard mee. Je geeft het juiste voorbeeld aan de rest van jouw team. Als meewerkend voorman bij deze opdrachtgever werk je in de nieuwbouw en verbouw.

Ben jij de kandidaat?
Jij bent onze kandidaat als je het volgende kunt afvinken:
  • Je bezit natuurlijk leiderschap en bent in staat om een team te motiveren;
  • Je kunt jezelf op een nette en goede manier verwoorden, aangezien je klantcontact hebt;
  • Ervaring als meewerkend voorman is een pré;
  • Je voelt je verantwoordelijk voor het eindproduct;
  • Je bent in staat om tekeningen te lezen en bezit bouwkundige kennis;
  • Je woont in de regio Assen, Smilde, Oosterwolde.
Mogelijk werk je nu als (zelfstandig) timmerman en ben je toe aan de volgende stap. Ook dan spreken we je graag!

Wat wij bieden
We bieden je een salaris conform de bouw CAO, met bouwpensioen en de TijdSpaarFonds. Verder staan wij graag voor je klaar. Je kunt altijd contact opnemen als er iets is dat je wilt bespreken. Een vaste aanstelling behoort zeker tot de mogelijkheden.

Waar jij gaat werken
Je gaat als meewerkend voorman aan de slag bij een gezond aannemersbedrijf met een gevestigde naam in de bouw. Bij deze aannemer is persoonlijke aandacht voor de klant heel erg belangrijk. Ieder project wordt met regelmaat bezocht door de projectleider. Op dat moment wordt de uitvoering besproken en kan er worden bijgestuurd waar nodig. Door zo als team samen te werken wordt het beste eindresultaat bereikt.

Meer weten?
Ben jij de vakman die wij zoeken? Neem dan gauw contact op zodat we samen kunnen verkennen of dit jouw nieuwe baan wordt. Neem contact op met Murk de Vries op [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten