Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als schilder bij De Wolf Schilderwerken werk jij iedere dag aan mooie projecten in de omgeving. Van de prachtigste woningen tot een gezellige kroeg, bij De Wolf Schilderwerken krijg je de kans om echt mooi werk te maken. Je begint de dag op de werkplaats, of je rijdt vanaf huis gelijk naar de locatie, net wat je met elkaar afspreekt. Eenmaal aangekomen ga je lekker met elkaar aan de slag. Bij deze opdrachtgever werk je vooral in een klein team, en ook de eigenaren schilderen dagelijks mee.

Ben jij de kandidaat?
Ben jij een communicatief vaardige schilder met oog voor detail? Ben jij een harde werker die netjes te werk gaat? Lees dan vooral even verder!

Voor De Wolf Schilderwerken zoeken wij namelijk een schilder met liefde voor het schildersvak, iemand die weet wat doorwerken is, maar ook wel van een lolletje houdt. Jij vind het belangrijk om met goede producten te werken, maar vooral ook om goed met de producten te werken. Je gaat pas tevreden naar huis als de klant tevreden is.

Jij bent niet alleen een schilder met passie voor het vak, je vindt het ook leuk om met mensen te werken. Zoals aangegeven werk je veel bij mensen thuis, waardoor je niet alleen met jouw collega's, maar ook met klanten contact hebt.

Wat wij bieden
Natuurlijk is het geven en nemen, dus er staat ook heel wat tegenover: bij ons krijg je namelijk de keus welk pensioen jij wilt (BPF of Stipp) en je krijgt betaald volgens de schilders CAO. Daarnaast mag je ieder jaar trainingen volgen zodat je jezelf optimaal kan ontwikkelen. Verder kun je bij Faber sparen voor leuke cadeaus en uitjes: bij ieder gewerkt uur bouw je hiervoor punten op.

Bij Faber vinden wij het ontzettend belangrijk dat er een prettige werksfeer is, en dat jij voor langere tijd op je plek zit. Om die reden hebben wij mogelijkheden voor een vast contract bij goed functioneren.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij nieuwsgierig en enthousiast geworden over de mogelijkheden bij Faber? Solliciteer dan snel op deze functie! Twijfel je nog of je toe bent aan een nieuwe stap? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom. Als echte koffieleuten hebben wij altijd de koffie klaar staan. Kom gewoon eens langs, nee zeggen kan altijd nog. Bij vragen of interesse kun je contact opnemen met Willem van de Louw – [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten