Faber personeelsdiensten

Schilder

  • Vacature
  • Fulltime baan
MBO
  • Noord-Brabant
Hoogerheide, Nederland
17 mei 2021

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Schilderwerk op een unieke locatie! Voor de vliegbasis zijn wij opzoek naar een schilder die zich helemaal thuis voelt in het onderhoudswerk. Ze hebben volop binnenwerk, dus een heel jaar door werk gegarandeerd!

In deze functie werk je op de vliegbasis met een vast onderhoudsteam van schilders, timmermannen en elektriciens. Een gezellig team dat altijd in is voor een grapje!
Als schilder voer je onderhoudswerkzaamheden uit op diverse locaties op de vliegbasis: de ene week knap je een sportzaal op en de andere week sta je tussen de F16 motoren te schilderen. Je werkt met name binnen, maar ook buitenwerk komt voor: denk hierbij aan het onderhoudswerk aan kozijnen en gevels.

Ben jij de kandidaat?
Jij bent de kandidaat als je een afgeronde schildersopleiding hebt en bij voorkeur heb je al een jaar ervaring opgedaan naast je opleiding. Je bent in het bezit van een rijbewijs, woont in een straal van 40 kilometer van de werklocatie en kunt een VOG aanvragen.

Wat wij bieden
Zie jij het wel zitten om op zo’n toffe locatie aan de slag te gaan? Wanneer jij je aansluit bij Faber Personeel kun jij genieten van nog veel meer voordelen!

Wij bieden jou een salaris tussen de EUR 2.400,- en EUR 3.500,- bruto per maand, afhankelijk van het aantal jaar ervaring dat jij hebt als schilder.
Vind jij het belangrijk om netto zoveel mogelijk salaris over te houden of spaar jij liever voor een grote pensioenpot? Bij ons maak jij zelf de keuze of jij bij Stipp of BPF Schilders je pensioen op wilt bouwen!

Op zoek naar zekerheid? Zodra jij helemaal op je plek zit, kunnen wij jou binnen een jaar een vast contract aanbieden!
Op zoek naar ontwikkeling? Faber Personeel biedt volop mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen. Denk hierbij aan een VCA, hoogwerker certificaat, spuitcursussen of zelfs het behalen van je BE rijbewijs.

Als schilder kun jij gebruik maken van ons spaarpunten systeem waarmee je kunt sparen voor leuke cadeaus en dagjes weg.

Iets bij verdienen? Als jij nog enthousiaste schilders, timmermannen of metselaars in jouw omgeving kent en bij ons onder de aandacht brengt, kun jij een bonus verdienen van EUR 250,- (per persoon!).

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ik zou graag kennis met jou willen maken! Bel, mail of app naar Kimberly en we drinken snel samen een bak koffie.
[stuur een e-mail] | [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten