Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Bij Faber vullen onze timmermannen en timmervrouwen hun dagen met wat zij het liefste doen. Zij werken vol passie aan de mooiste projecten in de regio terwijl ze genieten van de goede arbeidsvoorwaarden die wij te bieden hebben. En het mooiste van alles? Wij zijn er van overtuigd dat dit voor iedere timmerman mogelijk is.

Wij werken namelijk samen met veel mooie bouw- en timmerbedrijven in de omgeving, waardoor jij als timmerman of timmervrouw alles kan doen, wat jij ook wil. Werk je liever alleen of in teamverband? Langere of kortere klussen? Kortom: wat jij precies gaat doen, dat is helemaal aan jou. Bij Faber is alles mogelijk.

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij op zoek naar een volgende baan als timmerman of timmervrouw. Of wil je in ieder geval graag van ons weten wat voor jou de mogelijkheden als timmerman of timmervrouw zijn. Hoe meer ervaring en afgeronde trainingen of opleidingen, des te meer keuze we je kunnen bieden.

Wat wij bieden
Faber waardeert jouw vakmanschap, en dat laten wij ook graag zien in onze arbeidsvoorwaarden. Wij bieden jou als timmerman een salaris tussen de EUR2.500 en EUR2.900 bruto per maand en bij wederzijdse tevredenheid kun je zelfs een vast contract krijgen. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf als timmerman te ontwikkelen met behulp van trainingen.

Klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als timmerman waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber familie. Jij wordt verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je niet alleen een salaris tussen EUR2.500,- en EUR2.900 bruto per maand verdient, maar ook vanaf dag 1 pensioen opbouwt. Daarnaast heb je bij ons de keus voor het TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%). Tot slot spaar je bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, gadgets of leuke uitjes.

Waar jij gaat werken

Meer weten?

Ben jij nieuwsgierig en enthousiast geworden over de mogelijkheden bij Faber? Solliciteer dan snel op deze functie! Voor vragen kun je contact opnemen met Leonie Holweg– [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail]. Twijfel je of je wel toe bent aan een nieuwe stap? Wij denken graag met je mee.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten