Faber personeelsdiensten

Schilder

  • Vacature
  • Fulltime baan
MBO
  • Noord-Brabant
Helmond, Nederland
15 mei 2021

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als schilder laat jij je passie zien bij de mooiste onderhoudsprojecten in regio Oost-Brabant. Hierbij kun je denken aan woningbouw, VVE’s en particulierwerk. Jij wilt toch als schilder ook dat ene historische huis terugbrengen in zijn volle glorie?!

Als schilder ga je aan de slag in een team waarin gezelligheid en waardering bovenaan staan. De meewerkend voorman zal elke ochtend de planning van de dag met jou en je collega’s doornemen. Naast dat jullie gezamenlijk de planning doornemen, lunch je ook nog eens samen iedere dag en voor wie wil, is er nog een klein afzakkertje op vrijdagmiddag. Hierdoor ken je elkaar binnen de kortste keren!

Kortom je vliegt elke ochtend uit bed om je vakmanschap te laten zien. Maar ook om inspiratie op te doen van het mooie werk dat geleverd wordt door je collega’s.

Staat wintertijd niet in jouw woordenboek? Top! Bij dit bedrijf kan je als schilder namelijk het hele jaar aan de slag. Klinkt goed toch?
Heb je wel behoefte aan een rustpauze en/of werk je liever vier dagen? Geen probleem want alles is bespreekbaar.

Ben jij daarnaast als schilder op zoek naar doorgroeimogelijkheden? Dat is mooi. Bij dit bedrijf ben je dan aan het juiste adres en kun jij doorgroeien naar de functie als voorman.

Ben jij de kandidaat?
Als schilder heb jij geruime ervaring in het schildersvak. Voor het bedrijf is het belangrijk dat je niet lang onderweg bent naar je werk. En jij wilt toch ook lekker dicht bij huis aan de slag?

Het is belangrijk dat jij beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer. Je zal voornamelijk met je collega’s aan de slag gaan. Maar het komt ook wel eens voor dat je zelfstandig naar een project gaat.

Veiligheid staat altijd bovenaan en daarom is het belangrijk dat jij een VCA certificaat hebt. Is jouw certificaat verlopen of heb je deze nog niet behaald? Dan biedt Faber Personeel jou de mogelijkheid om deze te behalen.

Wat wij bieden
Als schilder ontvang je een salaris vanaf 2650,- bruto per maand. Dit is gebaseerd op een fulltime dienstverband met daarbij ervaring als schilder. Heb jij meer ervaring en ambitie om door te groeien naar voorman? Dan kan jouw salaris oplopen tot 3500,- bruto per maand. Gaaf !

Daarnaast bouw je vanaf dag 1 pensioen op. Je hebt keuze uit het Stipp of Bpf pensioen. Ben jij onze topper en zijn wij jouw topper? Dan willen wij je graag uitnodigen bij Faber Personeel om je echt, maar dan ook echt, aan te sluiten bij onze Faber familie. Dat doen we graag met een vast contract bij Faber Personeel.

Het staat voor Faber op nummer 1 dat jij als schilder op je plek zit bij ons. Maar natuurlijk ook bij het bedrijf waar je werkt. Ben jij happy dan zijn wij dat ook. We bieden je daarom de gelegenheid om jaarlijkse trainingen en/of cursussen te volgen via Faber Personeel. Hierbij kun je denken aan een houtrot- of hoogwerkcursus. Maar vergeet vooral onze spuitcursussen niet! Of wat dacht je van een kittraining of een cursus hang- en sluitwerk.
Alles is mogelijk, zolang je het maar aangeeft !

Wist je dat je bij Faber Personeel spaarpunten opbouwt? Nu hoor ik je denken; spaarpunten? Ja, je leest het goed! Per gewerkt uur bouw jij namelijk punten op waarmee je uiteindelijk kunt sparen voor leuke cadeaus. Vergeet vooral dat nieuwe gereedschap niet waar je voor kunt sparen of dat weekendje weg.

En niet te vergeten de jaarlijkse borrel bij Faber Personeel die we dubbel en dwars inhalen zodra het weer kan!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over deze vacature en wil je meer weten over het werken als schider via Faber Personeel? Solliciteer dan snel!
Voor vragen kun je contact opnemen met accountadviseur Vanessa: [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten