Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als allround schilder begin jij te stralen van de mooiste projecten in de omgeving van Oost-Brabant. Je voelt je thuis in het werk in het vastgoedonderhoud . Het is dan ook echt belangrijk dat jij als schilder allround inzetbaar bent. Buiten het schilderwerk ben je uiteraard ook bedreven in houtrotsanering, kitwerk en het plaatsen van glas. Uiteindelijk ben jij degene die samen met jouw collega’s verantwoordelijk is voor de oplevering van vakwerk.

Ben jij de kandidaat?
Je bent een schilder die van aanpakken weet. Je bent goed in je vak en kunt goed samenwerken. Je bent gemotiveerd en leergierig. Je werkt netjes en secuur. Je bent vriendelijk naar bewoners, opdrachtgevers en collega’s.
Verder ben je in het bezit van je schildersvak-diploma niveau 2/3 en beheers je de Nederlandse taal.
Daarnaast is het een eis dat je in het bezit bent van een geldig VCA certificaat.
Je rijbewijs en eigen vervoer heb je ook op zak, omdat het wel eens voor kan komen dat je zelfstandig naar een project in de omgeving van Oost-Brabant gaat. En niet te vergeten hebben wij jouw vakmanschap voor minimaal 32 uur in de week nodig.

Wat wij bieden
Herken jij jezelf in bovenstaande tekst? Dan ben jij de schilder die wij zoeken! Bij Faber Personeel is de beloning conform Schilders CAO en bieden wij jou:

• een vaste plek voor de lange termijn;
• kans op een vast dienstverband;
• pensioenfonds keuze (BPF of STIPP plus- pensioen);
• mogelijkheid tot vakgerichte opleidingen;
• 25 vakantiedagen per jaar;
• 8,33% vakantiegeld;
• Doorbetaling wettelijke feestdagen!

Als lid van onze Faber Familie krijg jij voor ieder gewerkt uur een spaarpunt. Met deze punten spaar je voor leuke cadeaus en/of uitjes.

Waar jij gaat werken
Van oorsprong een familiebedrijf en is 60 jaar geleden ontstaan als schildersbedrijf. Inmiddels uitgegroeid tot een specialist in planmatig totaalonderhoud, resultaatgericht samenwerken (RGS) en renovatiewerkzaamheden. Vastgoedonderhoud in de brede zin: dat is het domein van van dit schildersbedrijf. Of het nu gaat om schilderwerk, wandafwerking, beglazing, bouwkundig onderhoud van gevelelementen, gevelreiniging, houtrotreparatie of een combinatie hiervan. De familiaire sfeer is nog steeds voelbaar binnen de organisatie. Iedereen is gelijk aan elkaar en de drempels zijn erg. Ook organiseren zij jaarlijks leuke teamuitjes om de teamspirit hoog te houden.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de mogelijkheden en wil jij meer weten over het werken via Faber Personeel? Solliciteer dan snel!
Voor vragen kun je contact opnemen met accountadviseur Vanessa: [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten