Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij een schilder die wel houdt van een stukje vakmanschap in combinatie met werken in een gezellig team? Dan moet je zeker even een belletje doen!
Bij dit bedrijf krijg jij als schilder namelijk de tijd om mooi werk af te leveren. Of het nou gaat om schilderwerk in het onderhoud of renovatie, wat jij kan dat vinden wij bijzonder!
De ene week werk je in een duo aan mooie schilder opdrachten bij mensen thuis in de particuliere sector; het andere moment kan het maar zo zijn dat je met een team op pad gaat om een huurwoning op te knappen. Samen bespreek je met de teamleider vooraf aan het werk even het plan van aanpak om vervolgens gericht aan de slag te kunnen. Loop je ergens tegenaan dan kun jij altijd rekenen op hulp van je mede-schilders.

Ben jij de kandidaat?
Dan houd jij van gezelligheid en goed schilderwerk afleveren. Je bent een schilder die er helemaal voor wil gaan, uiteraard samen met je team van echte vakschilders. Als je er ook nog eens goed uitziet dan worden we daar helemaal blij van! Uiteraard ben jij in de gelegenheid om zelf naar de zaak of een klus te rijden wanneer dat nodig is.

Wat wij bieden

Een baan als schilder waar je elke dag kunt werken aan mooie klussen in de particuliere sector en groot onderhoud. Je wordt daar goed voor beloond conform de schilders CAO, waarbij je wel EUR 2995,00 salaris per maand kan verdienen mits je al wat jaartjes ervaring meebrengt! Mocht het nou zo goed klikken, dan is uitzicht op een vast dienstverband ook zeker bespreekbaar.
Naast dat je je salaris altijd op tijd ontvangt, krijg je ook punten voor je gewerkte uren waar je kunt sparen voor gave cadeaus voor jezelf of iemand anders.
Uiteraard vinden we jouw ontwikkeling ook belangrijk, je krijgt daarom een uitgebreid aanbod aan cursussen zoals houtrot, verfspuiten of je VCA certificaat dat je via ons kan behalen, mocht je hier interesse in hebben. Dit kost jou dus niets!
Samen kijken we naar wat jij belangrijk vindt en heb je altijd persoonlijk contact met ons. Dit houdt in dat áls er iets geregeld moet worden, dat snel wordt opgepakt. Wel zo makkelijk toch?

Waar jij gaat werken
Als je schildert bij dit bedrijf dan kun je rekenen op een topteam waarmee je een mooie tijd tegemoet gaat. Bij dit schildersbedrijf ben je dan ook niet voor even, je kan ervanuit gaan dat je zeker het hele seizoen werk hebt. Ook kun je bij dit bedrijf je geluk wel op als het gaat om persoonlijke aandacht. Hier ben je geen nummertje, het gaat zeker ook om de persoon erachter! Schilderen is net mensenwerk!

Meer weten?
Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag? Neem dan snel contact met ons op! Ook als je een schilder bent met wat minder ervaring mag je ons bellen, we hebben nog andere vacatures bij schilderbedrijven die wellicht bij je passen.

Je kan ons bellen of appen op: [klik hier voor het telefoonnummer] .
Een mailtje stuur je naar: [stuur een e-mail].
Je mag ook binnenlopen bij ons kantoor aan de Ambachtstraat 11 in Rijssen, de koffie staat voor je klaar.

Tot snel!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten