Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Jij wordt blij van strak schilderwerk.
Want schilderen, da’s echt jouw ding.

Je werkt op basis van een duidelijke werkopdracht. Je beoordeelt de kwaliteit van de ondergrond, hebt kennis van de juiste grond- en hechtlagen en brengt deklagen perfect aan. Daarnaast draai je je hand niet om voor bijkomende werkzaamheden zoals houtrotreparaties, glaszetten en behangen.

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij op zoek naar een volgende baan als schilder. Of wil je in ieder geval graag van ons weten wat voor jou de mogelijkheden als schilder zijn. Hoe meer ervaring en afgeronde trainingen of opleidingen, des te meer keuze we je kunnen bieden.

Wat wij bieden
Als schilder word jij verloond conform de Schilders CAO, dit betekent voor jou dat je:
salaris conform Schilders CAO ontvangt, dus meestal tussen de EUR 2.500 en EUR 3.500 per maand. Daarnaast bouw je vanaf dag één pensioen op.

Keuze mogelijkheden in het pensioen dat het beste bij jou past: Stipp, BPF Schilders.
Daarnaast bieden wij jou 2 cursussen/trainingen per jaar aan en spaar jij als schilder bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer.
Ieder jaar een gezellige barbecue en kerstborrel met al jouw Faber collega’s!

Waar jij gaat werken
Klein schildersbedrijf, gevestigd in Veldhoven, een schildersbedrijf met jarenlange ervaring. Zij nemen graag het werk uit handen het komt kijken bij het schilderen van bedrijfspanden en woningen.

Bij deze organisatie draait het bij het onderhoud van uw exterieur niet alleen om een likje verf. Schilderen is een ambacht dat dit bedrijf in de vingers heeft. Nieuwbouw, renovatie, en modernisering, voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de mogelijkheden? Solliciteer dan snel!
Voor vragen kun je contact opnemen met accountadviseur Vanessa: [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten