Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Bedrijven staan te springen om timmermannen, wij laten je graag zien welke kansen er voor jou liggen! Misschien zit je nu niet helemaal op je plek of ben je niet helemaal tevreden over de reisafstand die je elke dag moet afleggen. Wat de reden ook is, wij helpen je graag verder als timmerman! In Groningen, Hoogezand, Winschoten, Delfzijl en alle tussenliggende gebieden kennen wij talloze opdrachtgevers waar je voor langere tijd aan de slag kan.

Wij zoeken een een ervaren timmerman 1, die zelfstandig alle voorkomende timmerwerkzaamheden kan uitvoeren. Jij kunt tekeningen aflezen en aan de hand van deze tekeningen regel jij het project. De projecten zijn zeer divers, aanbouw, verbouw, nieuwbouw of klantenwerk/particulier werk. Kortom: veel variatie als timmerman!

Ben jij de kandidaat?
Wij zijn op zoek naar een nieuwe vakman die technisch inzicht heeft, praktisch is ingesteld, oplossingsgericht is en uiteraard iemand die zich goed vindt passen in een informele werksfeer, waar hard wordt gewerkt, maar altijd wel ruimte is voor een gezellig praatje.
  • Je hebt ervaring als timmerman 1
  • Ervaring als allround timmerman
  • Rijbewijs B
  • VCA Basisveiligheid
  • Je bent oplossingsgericht en kan prima zelfstandig werken

Wat wij bieden
Wij zorgen voor een stipte uitbetaling. Elke donderdag of eens per 4 weken krijg jij het geld waar je recht op hebt. Ook opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij bij Faber heel erg belangrijk.
  • Je krijgt een goed uurloon (conform de Bouw CAO)
  • Vanaf dag 1 bouwpensioen (Bpf)
  • Keuze TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
  • 25 vakantiedagen en 20 ATV dagen;
  • Seniorendagen als jij daar recht op hebt.

Waar jij gaat werken
Het bouwbedrijf waar jij als timmerman aan de slag gaat houdt zich bezig met diverse projecten. Je komt te werken in een team van zo’n 6 tot 10 vakmensen die op een ambachtelijke manier aan mooie projecten werken. Alles wordt op een kwalitatieve manier afgewerkt en opgeleverd.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze vacature van timmerman 1? Of ben je nieuwsgierig wat je gaat verdienen? Bel, app of mail me even. Graag vertel ik je er persoonlijk graag meer over. Je kunt me bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] of per e-mail [stuur een e-mail]. Ik hoor graag van je!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten