Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als Schilder zorg jij voor mooie en afgeschilderde ruimtes. Jij gaat het binnen- en buitenschilderwerk verzorgen bij de mensen. Je komt dus geregeld bij de klanten over de vloer. Als Schilder draag je een steentje bij aan het mooier maken van woningen, appartementencomplexen, flatgebouwen, scholen, sporthallen etc. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren; het schuren/ afbranden van diverse ondergronden, gronden en aflakken, texen, glaszetten, afkitten en houtrot behandelen. Je gaat op pad met een werkbus en een vaste collega waarmee je na verloop van tijd mee kunt lezen en schrijven. Kortom een super afwisselende functie met genoeg uitdaging.

Ben jij de kandidaat?
Jij hebt als schilder oog voor detail en je bent communicatief vaardig. Je werkt netjes met liefde voor het schildersvak. Je gaat pas tevreden naar huis als de klant tevreden is.
Bij onze klant krijg je de kans om écht mooi werk te maken en dat vind jij ook belangrijk. Daarnaast voldoe jij aan de volgende criteria:

- Minimaal 1 tot 2 jaar ervaring als schilder (Geen ervaring? Bel, Whatsapp of mail ons voor de mogelijkheden!)
- Een afgeronde schildersvakopleiding is een pré
- In het bezit van een VCA of bereid deze via ons te halen
- In het bezit zijn van een rijbewijs is een pré

Wat wij bieden
Wij bieden jou een leuke baan als schilder bij een professioneel bedrijf. Hier krijg je de kans om mooi werk te maken met veel afwisseling. Tevens heeft dit bedrijf een grote klantenkring door heel Limburg en Brabant dus je kunt vaak dicht bij huis werken.

- Een salaris tussen EUR 2.300,- en EUR 3.500,- bruto per maand
- Keuze mogelijkheden in het pensioen dat het beste bij jou past: Stipp, BPF Schilders
- Mogelijkheden voor een vast contract bij goed functioneren
- Trainingsprogramma’s: VCA, houtrotcursus, hoogwerker cursus etc.
- Deelname aan hét Faber spaarprogramma. Hierbij kun je sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap.
  • Je bouwt al punten op bij ieder gewerkt uur!
- Ieder jaar een gezellige barbecue met al jouw Faber collega’s!

Waar jij gaat werken
Jou toekomstige werkgever is al meer dan 45 jaar full service partner in duurzaam en hoogwaardig gevelonderhoud. Ze verrichten alle voorkomende gevelwerkzaamheden en schilderwerken, met kwaliteit als voornaamste pijler. Die kwaliteit is geborgd in onze werkwijze en het vakmanschap van onze ca. 100 medewerkers. Deze werkgever gaat professioneel te werk. Dit verwachten zij ook van de medewerkers en dit mag je ook terug verwachten.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten