Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Met je passie je geld verdienen! Diverse schilderprojecten knap jij samen met je collega’s op. Daarbij maakt het jou niet uit om wat voor project het gaat. Het resultaat, daar draait het om! De blije gezichten van de bewoners wanneer hun kozijn er weer spic en span uit ziet. Dat is jou doel!. Schuren, plamuren, gronden, kitten, sauzen en lakken, al deze werkzaamheden komen terug in jouw werkdag. Op het ene project met een heel team en op het andere project samen met je maatje.

Ben jij de kandidaat?
Dan is schilderen jouw passie en ben jij op zoek naar de mogelijkheden welke wij jou kunnen bieden. Ook al ben je al aan het werk, wij kijken graag samen met jou hoe wij jouw positie als schilder kunnen versterken! Zekerheid, betere arbeidsvoorwaarden of een betere werksfeer? Alles wordt besproken met als doel om jouw droombaan te vinden. Bij voorkeur heb je minimaal 2 jaar ervaring schilder. Een afgeronde schilderopleiding is niet nodig, uiteindelijk gaat het erom wat jij met je handen doet. Ben je leerling schilder? Ook voor jou is er plek.

Omdat de meeste opdrachtgevers tegenwoordig VCA gecertificeerd zijn is het hebben van een geldig VCA certificaat wel handig. Heb je nog geen VCA certificaat of je VCA certificaat verlopen? Geen paniek, je kunt je VCA via Faber behalen. Omdat je als schilder op verschillende projecten komt die soms niet makkelijk te bereiken zijn met het OV is het hebben van eigen vervoer een pré.

Wat wij bieden
Een salaris waar jij tevreden mee bent. Bij het bepalen van jouw loon hanteren wij de schalen uit de Schilder CAO zodat jij ten alle tijden op de juiste manier verloond wordt. Hierbij kun je denken aan een loon vanaf EUR 2350,- bruto per maand. Uiteraard is dit afhankelijk van je werkervaring. Hoe meer ervaring hoe hoger het loon. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij er ook warmpjes bij zit als je met pensioen gaat. Wij geven jou daarom de keuze om vanaf dag 1 pensioen op te bouwen bij Stipp of BPF Schilders. Daarnaast is een vast contract bij goed functioneren zeker niet uitgesloten.

Om jou als schilder breder inzetbaar te maken bieden wij jou jaarlijks 2 opleidingen/cursussen aan. Hierbij kun je denken aan; VCA, Duurzaam houtherstel, Veilig werken met de hoogwerker, Verfspuiten etc. Hoe leuk is het als je extra beloond wordt zonder dat je er iets extra’s voor terug hoeft te doen?! Bij Faber Personeel bouw jij spaarpunten op waarmee je spaart voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Daarnaast hebben wij ieder jaar gezellige borrels waar jij jouw collega’s op een andere manier kunt leren kennen dan op de werkvloer.

Waar jij gaat werken
Als schilder ga jij aan de slag bij een van de grootste spelers in het vastgoedonderhoud in de regio Den Haag. Een toonaangevende organisatie waarbij betrouwbaarheid en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Niet alleen richting de klant maar ook richting het personeel.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten? Solliciteer dan snel of neem (vrijblijvend) contact met ons op. Onze collega Marko helpt je graag verder en is telefonisch of per whats-app te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] . Je kunt ook een mail sturen naar [stuur een e-mail] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten