Faber personeelsdiensten

Metselaar

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als metselaar bij Faber ben jij altijd verzekert van werk. Ben jij een ervaren metselaar? Dan is dit dé vacature waar jij naar op zoekt was. Doe jij niks liever dan werken op luxe nieuwbouwprojecten? Of toch liever onderhoud en renovatie? Bij Faber staan jou wensen op nummer 1 en zorgen wij ervoor dat jij elke dag met een glimlach naar je werk gaat. Enthousiast geworden?

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Daarover ga ik graag met jou in gesprek! Welke werkzaamheden word je blij van en welke niet? Wij horen het graag zodat wij je als metselaar aan de slag kunnen helpen op één van onze mooie projecten.

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij als metselaar opzoek naar de volgende stap in je loopbaan. Of ben je nieuwsgierig wat voor jou de mogelijkheden als metselaar zijn. Veel of weinig ervaring wij gaan graag het gesprek met je aan!

Wat wij bieden
Een leuke en afwisselende baan als metselaar! Daarnaast ontvang je een salaris tussen de EUR2.700 en EUR3.000 per 4 weken, afhankelijk van je werkervaring. Vanaf je eerste werkdag bouw je BPF bouwpensioen op en maak je gebruik van het tijd spaar fonds. Bij Faber vinden we het belangrijk dat je de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen, daarom krijg je gedurende je loopbaan de mogelijkheid om 2 opleidingen per jaar op de kosten van Faber te volgen!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben je enthousiast geworden? neem dan contact op met Bas IJsinga! Tel: [klik hier voor het telefoonnummer] of email naar [stuur een e-mail]. Je mag ook binnenlopen bij ons kantoor aan de Ambachtstraat 11 in Rijssen, de koffie staat voor je klaar.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten