Faber personeelsdiensten

Glaszetter

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als glaszetter plaats je zelfstandig alle voorkomende soorten glas (enkele en dubbele ruiten, speciaal glas), beglazingssystemen en glasconstructies (puien, wanden, deuren/ramen) in zowel nieuwbouw-, als onderhoudssituaties, gebruik makend van diverse bevestiging- en verlijmingtechnieken. Daarnaast draai je storingsdiensten conform een vastgesteld schema.

Ben jij de kandidaat?
Jij bent een enthousiaste glaszetter die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Je weet van aanpakken en toont betrokkenheid. Je beschikt over een rijbewijs en bent woonachtig in de omgeving van Beuningen, Wijchen of Nijmegen. Een Schilder of Gezel schilder diploma is een pré. Indien jij een aantal jaar ervaring hebt en graag met mensen werkt, ben jij de perfecte kandidaat!

Wat wij bieden
Werk waar jij je thuis voelt, waar jij op nummer 1 staat en jouw harde werken wordt gewaardeerd. Een prettige informele werksfeer bij een echt familiebedrijf met een gezellig team. Klantgerichtheid en kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Je verdient conform de Schilders CAO en we bieden wij jou de zekerheid voor werk voor de langere termijn, goede en unieke arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheid naar een vast contract. Daarnaast kun je jezelf verder ontwikkelen met verschillende cursussen en heb je een vast contactpersoon.

Waar jij gaat werken
Ga de uitdaging aan en kom werken bij Dennissen Schilderwerken – Glasisolatie in Beuningen. Sinds 1991 een echt familiebedrijf met een prettige informele werksfeer. Je komt in een leuk team te werken, waarbij jij een volwaardig lid bent van het team. Als OnderhoudNL garantiebedrijf wordt er goed vakmanschap geleverd en werk je in de directe omgeving van Beuningen. Daarnaast bieden wij jou de zekerheid voor werk voor het lange termijn en goede arbeidsvoorwaarden. De week wordt afgesloten met een borrel op de vrijdagmiddag met je collega’s!

Meer weten?
Ben je na het lezen van deze functie enthousiast geworden, stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar [stuur een e-mail]. Voor vragen over de functie kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten