Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Bij Faber vullen onze timmermannen en timmervrouwen hun dagen met wat zij het liefste doen. Zij werken vol passie aan de mooiste projecten in de regio terwijl ze genieten van de goede arbeidsvoorwaarden die wij te bieden hebben. En het mooiste van alles? Wij zijn er van overtuigd dat dit voor iedere timmerman mogelijk is.

Wij werken namelijk samen met veel mooie bouw- en timmerbedrijven in de omgeving, waardoor jij als timmerman of timmervrouw alles kan doen, wat jij ook wil. Werk je liever alleen of in teamverband? Langere of kortere klussen? Kortom: wat jij precies gaat doen, dat is helemaal aan jou. Bij Faber is alles mogelijk.

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij op zoek naar een volgende baan als timmerman. Of wil je in ieder geval graag van ons weten wat voor jou de mogelijkheden als timmerman zijn. Hoe meer ervaring, hoe meer keuze we je kunnen bieden.

Wat wij bieden
Faber waardeert jouw vakmanschap, en dat laten wij ook graag zien in onze arbeidsvoorwaarden. Wij bieden jou als timmerman een salaris tussen de EUR2.500 en EUR2.900 bruto per maand en bij wederzijdse tevredenheid kun je zelfs een vast contract krijgen. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf als timmerman te ontwikkelen met behulp van trainingen.

Klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als timmerman waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber familie. Jij wordt verloond conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je niet alleen een salaris tussen EUR2.500,- en EUR2.900 bruto per maand verdient, maar ook vanaf dag 1 pensioen opbouwt. Daarnaast heb je bij ons de keus voor het TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%). Tot slot spaar je bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, gadgets of leuke uitjes.

Waar jij gaat werken
Via Faber ga je als vakman in de bouw aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Meer weten?

Ben jij nieuwsgierig en enthousiast geworden over de mogelijkheden bij Faber? Solliciteer dan snel op deze functie! Heb je nog twijfels of vragen? Ook dan nodig wij je van harte uit om contact met ons op te namen. De koffie staat klaar en je bent van harte welkom. Neem gerust contact op met Leonie Holweg– [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten