Faber personeelsdiensten

Stukadoor

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Sta jij te popelen om als monteur metal stud & systeemplafonds te monteren? Dan ben je bij Faber Personeel aan het juiste adres! Ben jij een ervaren stukadoor of wil jij het vak juist onder de knie krijgen? Bij een montage bedrijf uit Oost Brabant is dit allemaal mogelijk! Het enige wat jij hoeft mee te nemen is een volle dosis motivatie.

Samen met je collega’s verzamel je iedere ochtend op de zaak. Vanuit daar vertrekken jullie naar de projectlocatie en verzamelen weer om 16 uur op de zaak. Binnen no time ken je jouw collega’s door dat gezamenlijke kopje koffie in de ochtend en middag. Het is namelijk belangrijk dat jij een teamplayer bent.

Jij gaat Metal stud wanden/plafonds en systeemplafonds plaatsen binnen de zorg-, utiliteit en woningbouwsector. Dit zijn zowel kleine, grote, nieuwbouw en renovatieprojecten.

Ben jij de kandidaat?
Jij bent de stukadoor waar Faber Personeel naar op zoek is als jij in Oost-Brabant woont en enige ervaring hebt met Metal stud en systeemplafonds. Toch nog geen ervaring? Voor het montage bedrijf is dit geen probleem. Zo lang jij maar enige achtergrond hebt in de bouwbranche en een volle dosis motivatie meeneemt.

Het bedrijf is VCA gecertificeerd en verwacht dus ook dat jij jouw VCA diploma op zak hebt of bereid bent om deze te halen.

Wat wij bieden
Wij bieden jou een start salaris tussen de 2200,- en 3200,- bruto per maand. Dit is afhankelijk van hoeveel ervaring jij hebt als stukadoor. Vanaf dag 1 bouw jij pensioen op. Faber Personeel geeft jou de mogelijkheid om te kiezen tussen het Stipp of Bpf pensioen. Kan jij ons er van overtuigen dat jij een echte vakman of vrouw bent of wilt worden? Dan zijn wij zeker bereid om jou een vast contract te bieden.

Persoonlijke ontwikkeling is bij Faber Personeel super belangrijk. Heb jij behoefte om een cursus en/of training te volgen? Dat is bij onze Faber Familie allemaal mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een VCA, houtrot, behang of hoogwerker cursus. Alles is mogelijk zolang jij het maar aangeeft!

Vanaf dag 1 bouw jij spaarpunten op. Met deze punten spaar je bijvoorbeeld voor leuke uitjes en gereedschap.

Bij Faber Personeel waarderen wij jou harde werken. Dit laten wij onder andere zien door het jaarlijkse kerstpakket en leuke gadgets voor thuis of op de werkvloer. Denk bijvoorbeeld aan een gereedschapstas, rugzak, lunchtrommel en zo kan ik nog wel even door gaan.

Vanaf het moment dat het weer kan gaan wij natuurlijk een super gezellige borrel organiseren!

Waar jij gaat werken
Jij gaat aan de slag bij een montage bedrijf gevestigd in Oost-Brabant. Het bedrijf is in 1991 opgericht en is nog steeds een familiebedrijf.

Er is een fijne werksfeer omdat iedereen elkaar helpt. Bedrijfskleding en goed gereedschap wordt voor jou geregeld. Wekelijks een borrel op vrijdagmiddag en daarnaast ook een jaarlijks personeelsfeest, sinterklaasfeest, kerstborrel en natuurlijk de bouwvakborrel.

En last but not least is de trouwe viervoeter Sjefke ook regelmatig aanwezig op de zaak!

Meer weten?
Enthousiast geworden over de vacature, dat snappen we! Solliciteer dan snel op deze functie! Voor vragen kan je bellen naar Lisa [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten