Faber personeelsdiensten

Betontimmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij een betontimmerman die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou. Ben jij de betontimmerman die ervaring heeft met betonconstructies en het maken van houten en prefab bekistingen.
Als betontimmerman werk je nauwkeurig en veilig. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en goed ruimtelijk inzicht. Je kunt zelfstandig uit de voeten maar werkt ook graag in in teamverband. Het bedrijf staat voor hoogwaardige producten, jij streeft ook naar het leveren van een uitstekende kwaliteit. Je gaat bekistingen maken en plaatsen, verwerkt beton en voert betonwerk uit. Je weet precies wat je moet doen als je gevraagd wordt te ontkisten en te demonteren.

Ben jij de kandidaat?
Als betontimmerman werk je met name op locatie, af en toe kunnen er ook voorbereidende producten op de werkplaats gemaakt worden. De werken of projecten zijn zeer gevarieerd. Van een kleine tot een grote put. Collega’s verwachten dat jij technisch onderlegd bent of ervaring in de bouw hebt. Je bent een aanpakker en hebt oog voor detail!

Wat wij bieden
Wij zorgen voor een stipte uitbetaling en Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk.
  • Je krijgt een goed uurloon (conform de Bouw CAO)
  • Vanaf dag 1 bouwpensioen (Bpf)
  • Keuze TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
  • 25 vakantiedagen en 20 ATV dagen;

Eventueel seniorendagen als jij daar recht op hebt.

Waar jij gaat werken
Je gaat aan de slag bij een mooi allround bedrijf, ze hebben een goede naam in de regio. Het is er gemoedelijk, waar hard gewerkt wordt maar je krijgt genoeg ruimte om jezelf te ontplooien. Zij hebben zeer diverse mooie projecten!

Meer weten?
Wil je meer weten over deze vacature als betontimmerman? Of ben je nieuwsgierig wat je gaat verdienen? Bel of app me even, ik vertel je er persoonlijk graag meer over. Je kunt me bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] of per e-mail [stuur een e-mail]. Ik hoor graag van je!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten