Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Voor een opdrachtgever bieden wij een functie aan als timmerman! Werken voor deze opdrachtgever betekent een persoonlijke, klantgerichte benadering waar kwaliteit voorop staat. Als timmerman zal je 'allround' worden ingezet. Zo ben je het ene moment bezig met het monteren van een spanplafond, vervolgens verhang je deuren en kozijnen en later met het saneren van houtrot. Dit uiteenlopend takenpakket wordt afgewisseld met klein onderhoud! Kortom: een afwisselende baan waar geen dag/project hetzelfde zal zijn!

Ben jij de kandidaat?
Jij bent de ideale kandidaat als je je kan vinden in de volgende punten:
  • Je bent een timmerman die zich graag wil ontwikkelen;
  • Je bent accuraat en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer;

Wat wij bieden
Als vakman bij Faber geniet je van uitstekende arbeidsvoorwaarden! Zo zal jouw salaris, afhankelijk van jouw ervaring, tussen EUR2500 en EUR3500 liggen! Wij bieden jou niet alleen een mooi en bijpassend salaris, maar vooral ook die persoonlijke 'touch'. Met enige regelmaat zal iemand van Faber jou een bezoekje brengen op de werkplek of jou telefonisch benaderen. Op die manier willen we jou nog beter leren kennen! Met Faber als jouw werkgever maak je automatisch gebruik van het spaarsysteem. Hier kan je punten sparen met elk gewerkte dag welke jij vervolgens kan inleveren voor leuke cadeaus!

Jouw loon bieden we aan conform de schilders CAO, als het klikt tussen jou en Faber maak je kans op een vaste aanstelling! Niet heel onbelangrijk: via ons heb je de mogelijkheid tot het volgen van verschillende trainingen en wordt er bij ziekte je loon gewoon doorbetaald.

Over de opdrachtgever
De opdrachtgever, een schildersbedrijf zit in de regio van Tilburg en is een multifunctioneel onderhoudsbedrijf. Zij hebben zich gespecialiseerd in het monteren van spanplafonds, een heel gaaf concept! Als je voor deze opdrachtgever gaat werken zorg je ervoor dat je deze unieke vaardigheid kan ontwikkelen. Het team bestaat uit ervaren vakmensen! Om die reden is deze vacature perfect voor iemand die zich graag verder wil ontwikkelen als timmerman.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Dat snappen we! Solliciteer dan snel op deze functie!

Mocht je vooraf toch eerst nog vragen hebben dan kun je bellen of appen naar Alan de Craen op [klik hier voor het telefoonnummer] of een e-mail sturen naar: [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten