Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Het gaat erom: wat wil jij als schilder graag doen? Werk jij liever aan vaste schilderprojecten voor een langere periode of gaat je voorkeur uit naar schilderen in klant- en servicewerk? Of beide? In een gesprek met jou willen wij precies weten wat voor jou belangrijk is in jouw werksituatie. Bij dit bedrijf is in ieder geval alles mogelijk!

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij een schilder die houdt van variatie en gezelligheid op je werk. Want klanten willen naast een mooi geschilderd huis, ook blij zijn met ju als schilder! Heeft de klant na jouw komst weer een schilderklus? Dan ben jij de eerste aan wie ze zullen denken. Het is voor deze functie als schilder van belang dat je vooral graag plezier in je werk wilt hebben. Wij geloven erin dat wanneer onze schilders plezier in hun werk hebben, dat dit ten gunste komt van de kwaliteit van de schilder projecten.

Wat wij bieden
Wij bieden jouw als schilder een vaste basis, waar je altijd op terug kan vallen. Een contactpersoon die jo kent als persoon en weet waar jj gelukkig van wordt. Sta jij bijvoorbeeld op het punt om een huis te kopen? Wij kunnen jouw daarbij helpen d.m.v. een perspectief verklaring. Of wil je de hoogte van je pensioen aanpassen? Wij denken graag met je mee!
Je krijgt een salaris conform Schilders CAO, dat altijd op tijd op je rekening staat. Maar naast je salaris als zelfstandig schilder bieden wij nog zoveel meer. Hieronder een aantal voorbeelden:

  • Keuze uit een pensioen dat precies past bij jouw wensen, of dit nou een BPF pensioen is, of een Stipp pensioen, dat bepaal jij!
  • Doorgroeien naar een vast dienstverband;
  • Sparen voor leuke producten of uitstapjes in onze Faber App, dit kan varieren van gereedschap, tot speelgoed en huishoudelijke apparatuur.
  • Het volgen van (gratis) opleidingen, aangeboden vanuit onze samenwerking met de opdrachtgever. Dit bieden wij aan omdat wij willen dat jij als schilder niet alleen voor nu, maar tot aan je pensioen op de juiste plek zit.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar alle andere mogelijkheden die wij nog niet hebben benoemd?

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Kom dan gerust eens binnenlopen bij ons op kantoor, de koffie staat altijd klaar!
Lijkt je dit een leuke functie en wil je meteen solliciteren? Dan mag je mij altijd bellen, appen (T: [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen ( [stuur een e-mail]).
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten