Faber personeelsdiensten

schilder in omgeving Twente

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Jij gaat mensen ontzettend blij maken met jouw schilderkwaliteiten. Want jij mag als schilder (elke dag weer) bij particuliere klanten aan het werk, waar jij het binnen- en buitenschilderwerk weer helemaal laat blinken! Geen vaste werkschema’s voor jou als zelfstandige schilder want elke dag is anders. Soms krijg je hierbij hulp van collega’s soms sta je alleen op klus. Het enige wat wl altijd hetzelfde is, is jouw reistijd, want alle klussen zijn in regio Twente. Super toch?

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij een schilder die naast hard werken ook houdt van gezelligheid op je werk. Want je vaste groep collega's slaan zelden een vrijdagmiddag borrel over.
Het is voor deze functie van belang dat je ervaring hebt met het schilderen in de particuliere sector en dat jij beschikt over eigen vervoer, want het kan voorkomen dat je zelf naar de klus rijdt.

Wat wij bieden
Wij bieden jouw als schilder een vaste basis, waar je altijd op terug kan vallen. Een contactpersoon die jo kent als persoon en weet waar jj gelukkig van wordt. Sta jij bijvoorbeeld op het punt om een huis te kopen? Wij kunnen jouw daarbij helpen d.m.v. een perspectief verklaring. Of wil je de hoogte van je pensioen aanpassen? Wij denken graag met je mee!
Je krijgt een salaris conform Schilders CAO, dat altijd op tijd op je rekening staat. Maar naast je salaris als zelfstandig schilder bieden wij nog zoveel meer. Hieronder een aantal voorbeelden:

  • Keuze uit een pensioen dat precies past bij jouw wensen;
  • Doorgroeien naar een vast dienstverband;
  • Sparen voor leuke producten of uitstapjes in onze Faber App (hier vertel ik je persoonlijk graag meer over) ;
  • Het volgen van (gratis) opleidingen, aangeboden vanuit onze samenwerking met OnderhoudNL! Dit bieden wij aan omdat wij willen dat jij als schilder niet alleen voor nu, maar tot aan je pensioen op de juiste plek zit.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar alle andere mogelijkheden die wij nog niet hebben benoemd?

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Kom dan gerust eens binnenlopen bij ons op kantoor, de koffie staat altijd klaar!
Heb je nog vragen of wil je graag solliciteren? Dan mag je mij altijd bellen of appen (T: [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen ( [stuur een e-mail]).

Hopelijk zien we elkaar snel!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten