Faber personeelsdiensten

Schilder

  • Vacature
  • Fulltime baan
MBO
  • Overijssel
Zwartsluis, Nederland
5 augustus 2021

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Wij gaan graag met jou het gesprek aan waar jij precies kan aangeven wat je zoekt in een leuke baan als schilder en waar jij waarde aan hecht. Vervolgens gaan wij kijken bij welke opdrachtgever al jouw wensen in vervulling gaan. Dit kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien: Bij een plaatselijk klein schildersbedrijf ga jij die 360 graden rol vervullen, dit houdt in dat je alle werkzaamheden geheel zelfstandig kan uitvoeren tot een 10! Je hebt zelf het contact met de klanten en stelt je flexibel op, voor iedere vraag heb jij al een oplossing klaar liggen. Je bent sterk in het meedenken met de wensen van de klant en omdat jij je als een professional opstelt willen de buren ook graag gebruik maken van jouw diensten!

Ben jij de kandidaat?
Jij bent een schilder die al enige tijd werkzaam is binnen de branche, aangezien het om een zelfstandige functie gaat. Bij voorkeur heb jij minimaal 5 jaar ervaring als schilder. Jij zal veelal zelfstandig ingezet worden; een rijbewijs zou daarom wel handig zijn! Hoe zelfstandigheid zich vertaalt in deze rol? Je bent verantwoordelijk van het begin tot het einde van het project en neemt ook alle communicatie met de klant voor je rekening.

Wat wij bieden
Ben jij een volledig zelfstandig schilder die over een VCA certificaat beschikt, een rijbewijs en eigen vervoer heeft en kan jij ons ook nog eens een positieve referentie overhandigen? Dan kunnen wij jou al een bruto maandsalaris bieden vanaf EUR2.750,-! Dit is gebaseerd op een 37,5-urige werkweek en 5 jaar ervaring als zelfstandig schilder.

Daarnaast biedt Faber jou het hele jaar door werk en bij goed functioneren zullen wij alvast jouw vaste contract uitprinten op kantoor. Goede vakkrachten zijn ons namelijk erg kostbaar en willen wij graag behouden! Daarnaast heb jij de keuze bij welk pensioenfonds je wilt deelnemen; BPF Schilders of het Stipp pensioen. Klinkt goed hè?!

Daarbij komt nog dat jij per jaar recht hebt om diverse trainingen te volgen, zodat jij jezelf nog beter kan ontwikkelen! Wist je dat je voor ieder gewerkt uur bij Faber punten kunt sparen? Met deze punten kun je uiteindelijk leuke cadeaus bestellen. Hierbij kun je denken aan nieuwe gereedschappen, maar vergeet vooral de weekendjes weg niet! Tevens organiseren wij ieder jaar een gezellig barbecue met al jouw Faber collega's!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij ervan overtuigd dat jij aan de slag wilt als schilder bij Faber? Solliciteer dan snel! Voor vragen kun je bellen of appen naar Jasper op [klik hier voor het telefoonnummer] of mail naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten