Faber personeelsdiensten

Leerling schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij van plan om een carriere in het schildersvak te beginnen? Dan is het goed om eens met elkaar in gesprek te komen. Wij bij Faber kunnen namelijk jouw kickstarter van je carričre zijn binnen de branche, zo werken wij samen met de mooiste schildersbedrijven en kunnen wij perfect jouw behoeftes matchen met de mooiste opdrachtgevers. Naast deze match kunnen we jou nog verder helpen in jouw ontwikkeling door je zo snel mogelijk om een bepaald zelfstandig niveau te krijgen. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder!

Ben jij de kandidaat?
Dan ga je starten met een carričre als Schilder of je bent al even onderweg. Woonachtig in de kop van Overijssel en vooral erg leergierig.
Jij bent die jongen of vrouw waar de ambitie van af spat en die iedere dag wil werken aan zelfontwikkeling en het streven heeft zo snel mogelijk een zelfstandig schilder te worden.
Wanneer jij denkt te voldoen aan dit beeld dan zoeken wij jou!

Wat wij bieden
Wij bieden jou persoonlijke begeleiding gedurende je loopbaan, zo kan je met al je vraagstukken bij ons terecht en hebben wij kennis van zaken over de branche van A tot Z. Zo kunnen wij altijd dezelfde dag nog antwoord geven op jouw vragen. Wij hanteren uiteraard de schilders CAO wanneer het gaat om jouw arbeidsvoorwaarden, deze CAO is zeer sterk wanneer het gaat om arbeidsvoorwaarden. Om je te blijven ontwikkelen kunnen wij jou ook 2 opleidingen per jaar bieden, denk hierbij aan: houtrotten, glaszetten, hoogwerkcertifcaat halen of de nieuwste spuittechnieken leren.

  • Opleidingsmogelijkheden; VCA, houtrot cursus, hoogwerkcursus
  • Deelname aan het Faber spaarprogramma; bij ieder gewerkt uur spaar je punten voor leuke cadeaus, uitjes en gereedschap
  • Ieder jaar een gezellige barbecue met al jouw Faber collega's!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Geďnteresseerd in deze vacature of heb je nog aanvullende vragen? Solliciteer dan direct of voel je vrij om contact met ons op te nemen. Onze accountmanager in deze regio is Jasper en beantwoord graag je vragen telefonisch of per whatsapp op het volgende telefoonnummer: [klik hier voor het telefoonnummer] . Een mail kan gestuurd worden naar [stuur een e-mail] en wordt binnen 24 uur beantwoord op werkdagen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten