Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Wat zou jij het liefst willen doen als schilder? Bij Faber bepaal jij wat je gaat doen als schilder. Zo hebben wij verschillende projecten in Overijssel waar wij goede vakmensen voor zoeken. Zo zijn er opdrachten waar jij als schilder prachtig monumentaal werk doet aan mooie stadspanden maar ook opdrachten waar je gave nieuwbouwhuizen kleur geeft. Daarnaast is het mogelijk bij Faber om in teamverband te gaan werken of juist alleen te staan als schilder, wederom is de keus aan jou. Bij Faber willen we jouw wensen realiseren, hierbij kan je denken aan specifieke werkzaamheden, bepaalde verantwoordelijkheden dragen op een klus, werk dichtbij of juist in een andere stad? Wij regelen het voor jou.

Ben jij de kandidaat?
Ben jij al een tijd schilder en op zoek naar een nieuwe uitdaging of vervang jij de pen voor een kwast in de hand als aankomend schilder, in beide gevallen zijn wij op zoek naar jou. Als je wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor jou als schilder, twijfel niet en neem contact op. Ervaring, opleidingen en cursussen geven je uiteraard meer keuzes maar ook voor starters zijn er uiteraard mogelijkheden binnen het vak als schilder.

Wat wij bieden
Wij belonen onze vakmensen conform de CAO voor Schilders, dit houdt in dat je direct pensioen opbouwt en het salaris tussen de EUR 2.500 en EUR 3.500 is per maand. Er zijn twee soorten pensioen waaruit jij kan kiezen wat het beste bij jou past: Stipp of BPF Schilders. Zo kan je er voor kiezen om netto meer onder aan de streep over te houden of een groter pensioen op te bouwen voor je oude dag.
Daarnaast wil Faber jou graag helpen door ontwikkelen, dit houdt in dat je twee cursussen of trainingen per jaar kan volgen via ons. Ook spaar je met elk gewerkt uur punten op waarmee je in onze Faber App leuke cadeaus kan aanschaffen. Denk hierbij aan gereedschap, elektronica en leuke uitjes. Daarnaast vinden wij de relatie met jou erg belangrijk, daarom ben je elk jaar ook welkom op de zomer barbecue en kerstborrel met alle Faber collega’s.

Waar jij gaat werken
Dat bepaal jij uiteindelijk zelf. Wij gaan graag met jou in gesprek om je wensen aan te horen, aan de hand hiervan gaan wij op zoek naar een passend schildersbedrijf voor jou. Daarnaast zijn we erg benieuwd naar jouw ambities, deze willen wij graag matchen aan een van onze opdrachtgevers.

Meer weten?
Geļnteresseerd in deze vacature of heb je nog aanvullende vragen? Solliciteer dan direct of voel je vrij om contact met ons op te nemen. Onze accountmanager in deze regio is Jasper en beantwoord graag je vragen telefonisch of per whatsapp op het volgende telefoonnummer: [klik hier voor het telefoonnummer] . Een mail kan gestuurd worden naar [stuur een e-mail] en wordt binnen 24 uur beantwoord op werkdagen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten