Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Samen met vier andere collega schilders ga jij heel veel klanten in de omgeving blij maken met jouw schilderkwaliteiten! Je zult voornamelijk met één collega op de particuliere schilder klus staan. De ene dag is dat het onderhoud van een prachtige boerderij in het buitengebied, de andere dag sta je in een woonwijk te schilderen. Elke dag ziet er anders uit voor jou als schilder, want je zult nooit lang bij één klant aan het schilderen zijn. Samen met de eigenaren van het bedrijf, bepaal jij samen met je directe collega’s wat een handige planning is. Dit bedrijft biedt naast flexibiliteit en ruimte voor eigen inbreng, ook mogelijkheden tot doorgroeien!
Bij de zaak zit namelijk ook een eigen woonwinkel, hier worden verschillende collecties inspirerende gordijnen verkocht, raamdecoratie, vloeren, behang en verf. Mocht je het leuk vinden om je als schilder te verbreden, dan is het ook mogelijk om bijvoorbeeld te helpen met het ophangen en inmeten van gordijnen of andere klussen te verrichten voor de woonwinkel. Uiteraard is dit een eigen keuze en geen verplichting!

Ben jij de kandidaat?
Wij bieden jou een mooie baan als schilder bij één van de meest inspirerende woonwinkels van de regio. Daarnaast hebben ze hebben in de loop van de jaren ook een goede naam opgebouwd in de schilderbranche. Dit bedrijf heeft één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dit willen ze waarmaken met de woonwinkel en met jou als ervaren schilder! Er wordt hier exclusief maatwerk geleverd! Doordat dit bedrijf groeit, zijn ze op zoek naar een schilder met liefde voor het vak. Heb jij dus al enkele jaren schilderervaring opgedaan? En ben jij in het bezit van een rijbewijs? Dan ben jij wellicht de kandidaat die Vasse Schilderwerken zoekt!

Wat wij bieden
Faber biedt jou in samenwerking met het bedrijf een vaste werkplek voor een lange periode. Betalingen zijn altijd op tijd en conform CAO. Voor jou gelden exact dezelfde voorwaarden als je directe collega’s bij Vasse Schilderwerken. Je zult een vast aanspreekpunt hebben, waar je terecht kan voor vragen of onduidelijkheden. Daarnaast krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien binnen dit prachtige bedrijf, waar jij als schilder echt ambacht en vakmanschap uitoefent!

Je krijgt keuzes in pensioen, evenals opleidingen en soort contract. Wil jij bijvoorbeeld graag een hoog pensioen, of netto meer geld overhouden? En vind je het leuk om opleidingen en cursussen te volgen? Alles is mogelijk! Want Vasse en Faber vinden het belangrijk dat je voorwaarden en mogelijkheden met jou meegroeien!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij de schilder voor dit bedrijf en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en bel voor meer informatie of een afspraak. Uiteraard kun je ook een schriftelijke sollicitatie toesturen of mailen.

Bellen kan op het volgende nummer: 06 – 579 725 93. Uiteraard mag je ook meteen je cv toesturen, dit kan naar [stuur een e-mail].

Gesprekken zullen plaatsvinden bij Vasse Schilderwerken.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten