Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Jij gaat aan de slag als schilder binnen een klein bedrijf in de omgeving van Twente. Samen met 2 andere collega’s én de eigenaar van het schildersbedrijf ga je aan de slag om de huizen van de klanten weer te laten glimmen! Het bedrijf bestaat nu dus uit 3 schilders, die allemaal variëren in leeftijd en ervaring in de schilderbranche. Alle klussen zijn in de buurt, dit betekend dat jij nooit ver hoeft te rijden naar de schilder klus. Ook is er genoeg variatie in de dag, zo sta je de ene dag alleen bij jullie klant te schilderen en sta je de volgende dag samen met één of meerdere collega's op de klus. De cultuur is heel informeel en flexibel. Dit houdt in dat alles bespreekbaar is. Wil jij bijvoorbeeld wat eerder naar huis? Dan is dat geen probleem, dan werk je de andere dag gewoon een uurtje langer.

Ben jij de kandidaat?
Als je het leuk vindt om binnen een klein en hecht team van schilders te werken dan ben jij zeker de juiste kandidaat! Enkele jaren schilderervaring is een voordeel, maar is geen eis. Bij dit bedrijf krijg jij namelijk ook de begeleiding en tijd om het vak te leren! Je moet het wel leuk vinden om ook contact met klanten te hebben, want het gaat om voornamelijk particuliere schilderwerkzaamheden.

Wat wij bieden
Wij bieden een vaste basis met goede voorwaarden, bij een ontzettend leuk schildersbedrijf! Bij vragen of onduidelijkheden kun je altijd terecht bij je vaste contactpersoon van Faber. Wel zo makkelijk toch?
Daarnaast groeien wij graag met jou mee. Wil jij bijvoorbeeld meer zekerheid omdat je een huis wilt kopen? Dan kunnen wij jou naast een vast dienstverband, ook helpen met een perspectief verklaring. Of wil je de hoogte van je pensioen aanpassen? Ook hierin bieden wij meerdere mogelijkheden!
Jouw salaris staat altijd op tijd op je rekening. Maar wist je dat je naast je vaste salaris bij ons ook punten spaart?! Deze punten kun je in de Faber App inleveren voor allerlei leuke cadeaus. Het aanbod is ontzettend divers, zo kun je gereedschap bestellen, apparaten voor in huis, speelgoed en bonnen. En nee… je hoeft niets bij te betalen!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij nieuwsgierig geworden naar alle andere mogelijkheden die wij nog niet hebben benoemd?
Kom dan gerust eens binnenlopen bij ons op kantoor in Rijssen, de koffie staat altijd klaar!
Ben je al overtuigd van deze functie en wil je meteen solliciteren? Dan mag je mij altijd bellen, appen (T: [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen ( [stuur een e-mail]).

Hopelijk zien we elkaar snel!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten