Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Het is weer maandag ochtend de zon schijnt en je hebt weer zin om als schilder aan de slag te gaan. Want vandaag ga jij doen waar je goed in bent namelijk een huis weer nieuw leven in blazen! Met een leuke club collega’s ga jij als schilder aan de slag om deze boerderij weer te laten stralen. Het team van schilders bestaat uit 5 vaste collega's, van jong tot (iets) ouder. Naast hard werken is er genoeg ruimte voor grapjes en gekkigheid, want iedereen is niet altijd even serieus.

Tijdens de klus zie je nog een verborgen gebrek, houtrot in het kozijn. Met je schilder ervaring maak jij snel een inschatting hoeveel werk het is, je schakelt met je leidinggevende en gaat aan het werk. Voor jou staat kwaliteit hoog in het vaandel en gaat voor die tien!

Eind van de dag kijk jij met je team trots naar de geleverde schilder prestatie, wat een verschil van dag en nacht! De klant komt er bij staan en om zijn dank te uitten krijgt iedereen nog een lekkere koek. Altijd leuk als jij klanten zo blij kan maken met je schilder kwaliteiten, toch? Samen met je collega’s geniet je van dit moment van waardering en blikken jullie alweer vooruit op morgen, dan mogen jullie namelijk weer andere klanten zo blij maken met een mooi geschilderd huis!

Ben jij deze schilder in hart en nieren en heb jij enige werkervaring in de branche? Ben jij die schilder die dat stapje extra zet en woonachtig in de regio? Yes! Want jij bent precies de kandidaat die we zoeken!

Ben jij de kandidaat?
Ben jij deze schilder in hart en nieren en heb jij enige werkervaring in de branche? Yes! Want jij bent precies de kandidaat die we zoeken! De functie die wij aanbieden is in de particuliere sector. Je werkt vrijwel altijd in een team samen maar mocht het eens zo zijn dat je alleen staat op de schilder klus dan red jij je prima. Aangezien je met klanten in contact staat is een goede beheersing van de Nederlandse taal gewenst.

Wat wij bieden
Wat jij kan vinden wij bijzonder! Dat belonen we met:

  • Een uitstekend salaris conform de schilder cao tussen de EUR 2500,- en EUR 3500,- bruto per periode;
  • Persoonlijke aandacht, bij ons sta jij op nummer 1! Heb je problemen met onze app? Of heb je een vraag over je loonstrook? Wij helpen je graag!
  • Een vast contract bij goed functioneren;
  • Een loyaliteitsprogramma: Iedere uur spaar jij punten. Deze spaarpunten wissel je in voor de mooiste en leukste cadeaus;
  • Opleidingen voor jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden die Faber voor jou betaalt.

Waar jij gaat werken
Je gaat aan het werk bij een bedrijf in de Achterhoek: Schildersbedrijf van der Wal. Aan uitdagingen en afwisseling geen gebrek!

Bij Schildersbedrijf van der Wal is alles piekfijn geregeld van het materiaal tot de kleding. Want wanneer alles voor jou goed geregeld is, kan jij doen waar je goed in bent en dat is piekfijn schilder werk leveren!

Meer weten?
Reageer dan via dit formulier, bel of app naar Debbie Hemmink [klik hier voor het telefoonnummer] of mail naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten