Faber personeelsdiensten

Handlanger Bouw

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Wij zoeken een handlanger bouw, die zelfstandig metselaars kan voorzien van specie, stenen en woningen kan isoleren. Je gaat als handlanger bouw werken in een vaste ploeg. Deze bestaat uit een voorman metselaar, metselaar en handlanger bouw. De (gecertificeerde) steigers worden alvorens gebouwd zodat jij je volledig kan focussen het voorzien van de metselaar en het opruimen van de bouwplaats.

Ben jij de kandidaat?
Jij bent enthousiast en je weet van aanpakken! Verder heb je een positieve uitstraling en goede communicatieve vaardigheden.
Tevens beschikt je als handlanger bouw over onderstaande punten:

 • Kennis en ervaring om zelfstandig te kunnen assisteren;
 • Ervaring met het isoleren van woningen;
- Je bewaakt de veiligheid, kwaliteit en de voortgang van jou en jouw collega’s;
 • Verder ben je betrouwbaar, loyaal en een echte aanpakker.

Wat wij bieden
Graag willen wij medewerkers belonen zoals het hoort, daarom wordt hard werken bij ons beloond. Iedere dag gaan onze collega’s op pad in nette en verzorgde werkbussen voorzien met goed gereedschap en de juiste PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen). Veiligheid en kwaliteit gaan dagelijks hand in hand te werk op de bouwplaatsen. Wij bieden onze collega’s arbeidsvoorwaarden conform bouw-cao. Denk hierbij aan:

 • Loon conform de Bouw cao;
 • BPF Bouwpensioen;
 • Opbouw tijdspaarfonds met keuze tussen 0%, 55% of 100% opbouw;
 • ATV dagen conform Bouw cao;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Persoonlijk contact;
- Vaste ploeg;
 • Weinig reistijd;
 • Informele bedrijfscultuur, waar hard werken wordt afgewisseld met plezier.

Waar jij gaat werken
Een jong en sterk groeiend bouwbedrijf uit Roermond voor alle metselwerken. Denk hierbij aan: schoonmetselwerk, vuilmetselwerk, siermetselwerk, pointmastermetselwerk en dunbedmetselwerk. Voor zowel particulieren als bedrijven. Persoonlijkheid en kwaliteit vinden wij als kernwaarden ontzettend belangrijk. Heel belangrijk daarbij is goede communicatie tussen alle partijen. Wanneer het team perfect op elkaar is ingespeeld kunnen wij de afnemer optimaal bedienen. Essentieel hierbij is vakmanschap en de collegialiteit van werknemers en collega’s.

Meer weten?
Ben jij nieuwsgierig en enthousiast geworden over de mogelijkheden als handlanger bouw? Solliciteer dan snel op deze functie! Voor vragen kun je contact opnemen met Cindy Op 't Veld - Koppens – [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten