Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij ook een timmerman die zekerheid in zijn of haar werk wilt, daarvoor beloond wilt worden en waarbij je ook nog eens pensioen kan opbouwen? Natuurlijk ben jij dat! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder en sluit je aan bij Faber Personeel; wij streven ernaar om de beste werkgever te zijn in de bouw- en schildersbranche!

Zie jij je zelf al in je werkbus zitten samen met jouw vaste collega onderweg naar jouw eerste opdracht? Als timmerman houd jij je voornamelijk bezig met het onderhoudswerk voor woningbouwverenigingen. Jij bent in staat om je werk zelfstandig uit te voeren als het gaat om het plaatsen van ramen, deuren, kozijnen en repareren van houtrot.

Ben jij de kandidaat?
Sla jij de spijker op zijn kop? Als Timmerman bestaan je werkzaamheden uit woningbouw onderhoud, binnen de utiliteit en de particuliere sector.
Wat wordt er nog meer van je verwacht?

  • Minimaal 3 jaar ervaring als Timmerman of ervaring als houtrotspecialist (minder of geen ervaring? Bel of e-mail ons voor de mogelijkheden!)
  • Een afgeronde opleiding in de richting van bouw is een pré
  • In het bezit van een VCA certificaat of bereid deze via ons te behalen
  • In het bezit zijn van een rijbewijs is een pré

Wat wij bieden
Je komt terecht in een toegewijd, professioneel team op het gebied van onderhoud. Binnen het team wordt eerlijkheid en een pro-actieve houding extra gewaardeerd. Hiernaast bieden wij tevens;
  • Een salaris tussen EUR2.500,- en EUR3.500,- bruto per maand (conform Schilders CAO);
  • Keuze uit 3 pensioen vormen
  • 25 vakantiedagen
  • Deelname aan het Faber spaarprogramma. Hierbij kun je sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Je bouwt al punten op bij ieder gewerkt uur!
  • Keuze uit salaris per week of 4 weken

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten