Faber personeelsdiensten

Timmerman!

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Jij als timmerman hebt een passie voor het timmer vak en timmert nu al een aantal jaar aardig op weg, maar jij bent toe aan een nieuwe stap. Deze mooie stap als timmerman kunnen wij jou bij Faber personeel bieden. Want jij bent de specialist en wij jouw schakel. Lees snel verder en kom er achter hoe jouw dag als timmerman bij deze klant van Faber personeel eruit komt te zien.

Jij zal je voornamelijk bezig houden met verschillende werkzaamheden in de burger- en utiliteitsbouw. Hierbij kun je denken aan zelfstandig tekeningen lezen en deze omzetten naar de juiste maatvoering, bekistingen maken en stellen, aftimmerwerkzaamheden, afstellen, het monteren van prefab elementen en het maken van verschillende soorten dak werken. Dit doe jij voornamelijk samen met jouw collega’s, maar het kan ook zijn dat jij in je eentje iets moet aanpakken ook dit is voor jou geen enkel probleem. Kortom geen dag is hetzelfde en jij bent dan ook altijd lekker in de weer. Naast dit alles is er ook veel ruimte voor plezier, humor, een bakkie in de bouwkeet met jouw gezellige collega’s en natuurlijk ook lekker schaften met iedereen.

Ben jij de kandidaat?
Dan heb jij minimaal 2 jaar ervaring als timmerman. Ook zou het handig zijn als jij een rijbewijs in de pocket hebt en bij voorkeur een BE rijbewijs. Heb jij een VCA? Dat komt mooi uit, want een VCA heb je voor deze mooie baan namelijk ook nodig. Ook is het van belang dat jij communicatief sterk bent, want je gaat ook het gesprek aan met opdrachtgevers en klanten. Je moet namelijk je mannetje of vrouwtje wel kunnen staan. In teamverband de klus klaren is voor jou geen probleem, maar voor zelfstandige klussen kunnen ze jou ook wakker maken. Kortom jij houdt van leuk, dankbaar en afwisselend werk. Je bent dus een echte vakman in hart en nieren!

Wat wij bieden
Naast dat wij dingen van jou vragen, krijg jij natuurlijk ook een hele boel van ons!

• een salaris (conform cao) tussen de EUR2600 en de EUR3300 euro en TSF spaarfonds , uiteraard nemen wij hierin jouw ervaring als

  • timmerman mee ;
• wij zorgen ervoor dat jij er op je oude dag warmpjes bij zit, doormiddel van een BPF of STIPP Plus pensioen;
• kans op een vaste aanstelling en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen;
• het Faber personeel spaarprogramma, sparen voor leuke spullen en Faber personeel uitjes en borrels!

Waar jij gaat werken
De opdrachtgever is een middel klein bedrijf en opereert in de regio Rotterdam. Kundigheid, kwaliteit en maatwerk staan bij dit mooie bedrijf hoog in het vaandel. Ze bouwen niet alleen, maar ontwikkelen ook, daarnaast hebben ze ook een renovatie tak. Je kan gerust zeggen dat dit bedrijf in veel markten thuis is. De lijnen zijn er kort en heerst er een familiare sfeer. Gezelligheid, werkplezier en hard werken is binnen dit bedrijf heel belangrijk. Kortom, binnen dit bedrijf zit jij gebakken!

Meer weten?
Beginnen jouw handen al te jeuken bij het lezen van deze vacature timmerman? En ga jij liever vandaag dan morgen aan de slag!? Dit snappen wij , neem dan snel contact op met Rowena Loeve en zij helpt jou graag verder met deze mooie baan. Stuur een email met jouw cv naar [stuur een e-mail] of geef je telefoon een slinger en bel naar [klik hier voor het telefoonnummer] !
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten