Faber personeelsdiensten

Elektricien

  • Vacature
  • Fulltime baan
MBO
  • Utrecht
Amersfoort, Nederland
6 mei 2021

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als elektricien ga je aan de slag bij een allround elektrotechnisch installatiebedrijf. In dit bedrijf staat kwaliteit en een persoonlijke benadering voorop. De werkzaamheden als elektricien vinden plaats in de regio. Samen met een team van ongeveer 30 collega werk jij als elektricien aan de mooiste projecten in de nieuw- en of utiliteitsbouw. Voor deze opdrachtgever is het belangrijk dat jij werkt aan een project waar je blij van wordt. We gaan eerst in gesprek wat jij wilt doen en in welk team je het best tot je recht komt. We houden constant contact om je verder te helpen in je vak als elektricien.

Kortom jij bent onze specialist, wij zijn jouw schakel!

Ben jij de kandidaat?
Dan werk je graag in een sterk gegroeid familiebedrijf. In een informele sfeer maar altijd professioneel. Jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Elektricien. Hoe meer ervaring en opleiding jij meebrengt hoe meer er mogelijk is.

Voor deze vacature als elektricien gaan we er vanuit dat je minimaal in het bezit bent van een MBO-diploma niveau 2 diploma in de richting van Elektrotechniek. Het is belangrijk dat je een positieve inbreng hebt en verder wilt groeien in je vak.

Wat wij bieden
Als elektricien word jij verloond conform de CAO Metaal en Techniek, dit betekent voor jou een salaris dat meestal tussen de EUR 2.250 en EUR 3.250 per maand ligt. Daarnaast bouw je vanaf dag één pensioen op.

Uiteraard heb je 25 vakantiedagen, ATV dagen, kort verzuim dagen en seniorendagen als jij daar recht op hebt.
Daarnaast bieden wij jou 2 opleidingen per jaar aan en spaar jij als elektricien bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Waarom wij vinden belangrijk dat jij je thuis voelt in je vak.

Waar jij gaat werken
Via Faber ga je als vakman in de bouw aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel. Voor vragen kun je bellen/appen of mailen naar Luuk Hopman op [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten