Vermaat Servicekantoor BV

Stage CSR (corporate social responsibility) - Hoofdkantoor

Details van de functie

Logo Hey duurzaamheid liefhebber! Ben jij vanaf september op zoek naar een toffe stage waar in je de wereld van eten en drinken nog een stukje duurzamer kunt maken? Door op onze locaties dagelijks gerichte verbeteringen toe te passen, kan Vermaat een steeds gezonder, duurzamer en socialer horecabedrijf zijn. Jij kunt rekenen op vrijheid, verantwoordelijkheid en diversiteit. Van onze Food Vision tot diverse projecten over waste en het verminderen van onze CO2 uitstoot. Zin om bij ons aan de slag te gaan?

Nieuwe opdrachtgevers aan Vermaat verbinden en daar het beste horecaconcept bij ontwikkelen. Van bedrijfshorecalocaties tot musea en van Amsterdam tot Rotterdam. Dat is waar wij als afdeling verantwoordelijk voor zijn. Wij zitten ??dicht bij het vuur?? en krijgen een tipje van de sluier wat betreft de groei en de toekomst van Vermaat. Best tof toch?

In het sales team zitten 5 salesmanagers en 5 medewerkers van de afdeling sales support. Samen zetten wij de schouders onder grote en kleine projecten. We kunnen wel de hele dag over eten en drinken praten en houden van gezelligheid. Zo gaan we bijvoorbeeld ieder jaar een lang weekend met elkaar op wintersport. Ben jij daar de volgende keer ook bij?

Wist je dat je een toeter door het hele pand hoort als we een project hebben gewonnen? #winnaarsmentaliteit

Met jouw passie kun je hier iets betekenen voor onze horecalocaties en -collega?s door het hele land. Ons Servicekantoor staat in IJsselstein. Met zo?n 180 collega?s werken we hier samen om ons bedrijf van ruim 3000 medewerkers verspreid over ruim 400 locaties te ondersteunen. Werken op het Servicekantoor betekent werken bij een groeiend, professioneel en persoonlijk bedrijf.Jouw stagedag

Tijd voor een nieuwe stage week, want het is weer maandag! Met volle energie wandel jij ons servicekantoor in IJsselstein binnen. Je haalt snel een kop koffie in het restaurant, want de week opstart begint zo. In de ochtend staat er een lange meeting gepland met Marije, jouw stagebegeleider. Binnen Vermaat is zij verantwoordelijk voor het beleid en de weg die we kiezen richting een duurzamere toekomst. Haar missie: ??samen maken we het verschil??. In jullie meeting bespreken jullie de lopende vraagstukken over duurzaamheid voor zowel de operatie als de commerciŽle afdeling. Jullie bespreken de richting die jullie willen, wat de impact is en hoe jullie dit kunnen doorvoeren binnen de organisatie. Na de heerlijke en gezonde lunch ga je aan de slag met het project waste. Je hebt onderzoek gedaan en gaat nu alles uitwerken en jouw bevindingen en suggesties op papier zetten. Wauw wat een heerlijke dag was dit weer!

Jouw ingrediŽnten

 • Je bent op zoek naar een uitdagende meewerkstage voor 32-40 uur per week;
 • Je volgt een HBO/WO opleiding Hotelmanagement, CommerciŽle Economie, Food & Business of een vergelijkbare studie;
 • Je bent nieuwsgierig, ondernemend, communicatief en neemt graag het initiatief;
 • Naast dat je geÔnteresseerd bent in het hebben van impact in de duurzame zin van het woord, houdt je van eten, drinken en gastvrijheid;
 • Je bent georganiseerd, gedetailleerd en werkt efficiŽnt;
 • Je hebt ervaring met Microsoft Office Suite (PowerPoint, Exel, Word) en Office 365 (Sharepoint, Team, Onedrive);
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Jouw pakket
 • Een stagevergoeding van ?400,- per vier weken!
 • Je krijgt een klein, maar super leuk team waar je veel van kunt leren. Tom is een echte storyteller en Ilse weet alles van interne communicatie.
 • Elke dag een heerlijke en gezonde lunch op kantoor (als we weer naar kantoor komen).
 • Een zeer interessante werkomgeving waarin groei en professionalisering voorop staan.
[afdeling]

Uren per week:
32 - 40
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV