Santé Partners

Verpleegkundige | Regio Kerkdriel

Details van de functie

Logo Vind jij het fijn om je cliënten persoonlijk te kennen en te weten welk verhaal er schuilt achter elke voordeur? Ben je op zoek naar een verantwoordelijke en gevarieerde baan waarin geen dag hetzelfde is en waarin jij volle dagen van betekenis kunt zijn en jouw zorghart sneller kan laten kloppen? Dan is werken als verpleegkundige in onze thuiszorg teams in regio Kerkdriel écht iets voor jou! Draag jij graag een energieke steen bij aan de zelfstandigheid van onze cliënten? Kom dan werken bij Santé Partners en draag samen met zo’n 2.800 betrokken collega’s bij aan goede zorg en ondersteuning voor onze cliënten. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit, maar ook een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk is.

Verpleegkundige | Regio Kerkdriel
30 tot 36 uur per week

Jij als Verpleegkundige..
bent technisch expert en schakelt nauw met de wijkverpleegkundigen uit de regio. Je verricht signalerende taken voert verpleegtechnische handelingen uit op verschillende locaties binnen onze regio. Jij houdt je bezig met curatieve werkzaamheden en taken gericht op revalidatie en reactivering. Ook zie jij als professional waar de cliënt in zijn psychosociale problematiek begeleidt kan worden. Je hebt zo nu en dan een bereikbaarheidsdienst, hierdoor heb je regelmatig te maken met ongeplande zorg. Van jou wordt verwacht dat je acuut weet te handelen, besluitvaardig bent en oplossingsgericht te werk gaat. Juist op dit soort momenten kun jij jouw deskundigheid laten zien. Je voert één keer per half jaar evaluatiegesprek met de cliënt en/of mantelzorger.
  • Als verpleegkundige niveau 4 ben jij de specialist als het gaat om complexe technische handelingen. Denk hierbij aan katheters, VAC therapie/wondzorg, sondevoeding, zuurstof etc.
  • Ook tref jij regelmatig terminale patiënten, waarbij je aanvullend nazorg levert voor de nabestaanden. Hierin kun jij als verpleegkundige in de wijk hét verschil maken.
  • Het onderhouden van het verpleegkundig proces waarbij jij de zorg samen met de zorgvrager aangaat, afstemt en evalueert.
“ In dit werk heb je de mogelijkheid om per cliënt, in zijn eigen manier van leven, van meerwaarde te zijn. Je bent van betekenis op een manier die écht bij de cliënt past. Dat maakt dat ik met een glimlach naar mijn werk ga.” Mariska Toonen, Wijkverpleegkundige Kerkdriel Rossum.

Jouw nieuwe werkplek
Je komt terecht in een bevlogen team van gemotiveerde collega’s met hart voor zorg en kwaliteit. We denken graag mee met de cliënt en de organisatie en staan open voor visie en vernieuwing. De onderlinge sfeer in dit team is gemoedelijk. Je komt te werken in de gemeente Maasdriel.

Wat wij jou bieden
Uiteraard verdien je een salaris passend bij jouw functie als Verpleegkundige, passend bij jouw kennis en ervaring. Deze functie wordt gewaardeerd volgens FWG 45 (CAO VVT) minimaal €2.419,- en maximaal €3.264,- bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van jouw rooster heb je ook recht op onregelmatigheid toeslag, want je werkt flexibel. We bieden je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenopbouw, een goede reiskostenregeling en een eindejaarsuitkering (8,33 %). Aanvullend volgt er een cao verhoging: 3% per juli 2021. Je krijgt een mobiele telefoon. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie, met een ruim aanbod van cursussen, scholing en opleidingen. Om meer gevoel te krijgen bij de teams en je functie kun je voorafgaand aan je arbeidsvoorwaardengesprek een dagdeel mee draaien met één van de collega’s om van de landelijke omgeving en cliënten te proeven. De VTH-scholing worden gefaciliteerd en vergoed door de Santé Academie. Tevens heb je ruim 6 weken vakantie. Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

Wie ben jij?
Om jouw zorghart ten volste te kunnen benutten is het belangrijk dat je bijspringt, waar nodig, in de regio. Daarom zoeken we een flexibele, wendbare en energieke collega die zich met hart en ziel inzet voor cliënten (en hun naasten) thuis, waarbij elke dag anders is.
  • Je bent minimaal in het bezit van een mbo diploma verpleegkunde en beschikt daarbij over een geldige BIG registratie.
  • Je bent in het bezit van een auto en rijbewijs.
  • Jouw verpleegtechnische handelingen zijn up-to-date of je bent bereid deze te behalen via onze Academie.
  • Je bent iemand met veel inlevingsvermogen. Mensen voelen zich prettig en veilig bij jou. Daarom ben je ook iemand die erg communicatief-en sociaalvaardig is.
  • Je beschikt over improvisatievermogen om in onverwachte situaties goed te kunnen schakelen. Dit vraagt om flexibiliteit en een goede dosis stressbestendigheid.
  • Je bent een verpleegkundige die graag regie heeft over haar eigen werkzaamheden, maar je weet ook een waardevol onderdeel van een team te zijn.
  • Aanvullend neem je graag initiatief tot het verbeteren van de kwaliteit in de zorg.
“ In dit mooie werk leer je om te gaan met verschillende achtergronden en acute veranderingen. Je komt steeds weer anders binnen bij mensen. ” Jiske van der Graaf, Wijkverpleegkundige Kerkdriel Rossum.

Informatie en solliciteren
Ben jij de flexibele en stressbestendige professional die wij zoeken? Solliciteer snel via de ‘direct solliciteren button’. Voor meer informatie neem gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of recruitment assistent Mary Sohilait [klik hier voor het telefoonnummer] . Nemen wij niet direct op? Stuur ons een app of mail naar [stuur een e-mail] en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Gerlinde Baron, wijkverpleegkundige [klik hier voor het telefoonnummer] .Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de regio…

Binnen Santé Partners zijn er zo'n 85 wijkteams, er is dus altijd wel team bij jou in de regio. Reizen voor een leuke baan, vinden wij niet nodig. Wij gaan dan ook samen met jou op zoek naar een passend baan bij jou in de buurt.

Lekker in je vel...

Wij waarderen jouw inzet! Santé Partners investeert in jouw gezondheid, vitaliteit en fitheid. Wij organiseren fit- en vitaal markten, geven korting op onze aangesloten sportscholen en bieden diverse e-learningmodules aan zoals Mindfullness en Doen waar je blij van wordt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), ruim zes weken vakantie en een goede pensioenregeling. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen..

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners